Despre Noi

Cind trebuie sa vorbesti despre profilul organizatiei tale, despre obiectivele si colaboratorii ei constatam cu totii ca majoritatea acestor organizatii au in spate ani buni de experienta, o echipa tinara, dinamica, alcatuita din profesionisti, etc.
Noi suntem altceva!

Misiunea organizatiei noastre se regaseste intr-un citat al profesorului
Geri Augusto de la Harvard`s J.F.Kennedy School of Governnement care spunea:

” In fiecare dimineata, in Africa, o gazela se trezeste. Ea stie ca trebuie sa fuga mai repede decit cel mai rapid leu, altminteri va fi ucisa. In fiecare dimineata, un leu se trezeste. El stie ca trebuie sa fuga mai repede decit cea mai lenta gazela, altminteri va muri de foame. Nu conteaza daca esti leu sau gazela. E bine ca rasaritul soarelui sa te prinda alergind.”

Dupa un an de truda, de certuri cu seful, de majorari salariale care nu mai vin, de orgolii marunte, etc. ai constatat ca vacanta ta seamana cu luna; e de neatins, mereu schimbatoare,disparind si reaparind, o privesti, ti-o inchipui, te minunezi si ti-o doresti, nefiind niciodata familiara, stirnindu-ti de-a pururea visarea?

Nu dispera! Intilnirea cu Office Travel nu iti va oferi sejururi, circuite, excursii, noi iti vom oferi solutii pentru o vacanta personalizata, asa cum ti-o doresti tu.

Noi nu va aratam evidentul, noi il infaptuim pentru si impreuna cu dumneavoastra! Orice calatorie, chiar si de o mie de mile incepe in fata ta!

Primul pas l-ai facut deja!

Contactati-ne si oferiti-ne ocazia sa va demonstram ca cele de mai sus nu sunt vorbe goale!

Indiferent de optiune va dorim o vacanta de vis !