Hard Rock Hotel Ibiza ★★★★★ Playa d’en Bossa

Hard Rock Hotel Ibiza este primul Hard Rock Hotel din Europa si este localizat convenabil langa aeroport, in apropiere de plaja Bossa, parcul acvatic Aguamar si plaja Figueretas. In zona veti descoperi si Castelul Ibiza si plaja Las Salinas. Hotelul ofera turistilor sai piscina exterioara, Spa, WiFi gratuit, centru de conferinte si echipament audiovizual. Printre facilitati se numara: restaurant, bar langa plaja si bar la piscina, terasa, sauna. Hotelul a fost complet renovat in 2014, camerele au balcon, iar dumneavoastra veti avea o vacanta de vis in acest hotel!

         

Detalii

Localizare:

Carretera Playa d ́en Bossa, langa plaja.

Camere:

Camere Deluxe, Suite Studio.

Mic dejun inclus.

Servicii:                                                               

Centru de conferinte, WiFi gratuit, 2 piscine dintre care una pentru copii, zone de relaxare, solar, masaje la piscina contra cost, zona de joaca pentru copii, sala de gimnastica, Rock Spa contra cost, program de divertisment, evenimente, concerte live si DJ.

Baruri si restaurante:

Hotelul dispune de 4 restaurante si 4 baruri.

Informatii Camere:

493 camere, cu baie complet echipata, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV prin satelit, minibar, seif (contra cost). Capacitate maxima: 3 adulti in camerele Deluxe, iar in Suite Studio 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.

Tariful include:

– Cazare in hotel in regimul indicat
– Asistenta turistica ( limba spaniola si engleza )
– Zbor dus-intors din Spania
– Transfer aeroport – hotel – aeroport

Tariful nu include:

– Taxele de aeroport – difera de la un aeroport la altul
– Asigurarea medicala
– Transportul din tara pana in Spania si retur
– Alte cheltuieli de natura personala

Conditii de rezervare:

– Pentru rezervare este suficient un avans de 40% din contravaloarea totala a sejurului, urmand ca diferenta de plata se se faca cu 30 de zile inainte de data plecarii.
– Plata se face in EUR sau RON. Pentru platile in RON se va lua in calcul cursul BRD din ziua platii, majorat cu 4% (coeficient de risc valutar).
– In cazul in care inscrierea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare, este necesara plata integrala a rezervarii.

Conditii anulari si penalizari sejururi:

– Pentru anulari efectuate cu 30 zile – 10 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 5% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 9 zile – 3 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 15% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 2 zile – 1 zi pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 25% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate in aceeasi zi cu plecarea, sau pentru NO-SHOW se va percepe o taxa de penalizare de 100% din costul total al rezervarii.

Conditii de modificare a rezervarilor:

– Pentru modificari efectuate cu pana la 72 ore de la rezervare nu se percepe nicio penalizare.
– Pentru modificari efectuate cu 72 ore – 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 30 €.
– Pentru modificari efectuate dupa 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 60 €.

Ce ar mai fi bine sa stiti:

– Pentru a participa la acest sejur trebuie ca pasaportul sa fie valid inca 6 luni de la data intoarcerii;