Hotel Azul Fives ★★★★★ Riviera Maya

Hotelul Azul Fives este localizat langa plaja, in apropiere de terenurile de golf Gran Coral si El Camaleon si biserica Guadalupe. Atractii in zona sunt si Playa del Carmen si clubul Mamitas Beach. Hotelul ofera turistilor sai 3 piscine exterioare, Spa, club pentru copii, piscina pentru copii, parcare. Camerele au aer conditionat si minibar.

         

Detalii

Localizare:

Playa del Carmen, in apropiere de centru si la 35 minute de aeroport.

Camere:

Camere Deluxe, Suite cu 1, 2, 3 camere.

All Inclusive:

Cocktail de bun venit, toate mesele, gustarile si bauturile din cadrul hotelului (restaurantele sunt deschise pana la ora 22:30 iar barurile pana la ora 23:00), gustari la orice ora, posibilitatea alegerii restaurantului dintre cele disponibile din complex, minibar cu apa, racoritoare si bere, vin in timpul meselor, bauturi nationale si o selectie de bauturi internationale pana la ora 23:00 in barurile hotelului, program cu activitati, acces la sala de gimnastica, lectii de dans si aerobic, program de divertisment si spectacole in timpul noptii, hamace si prosoape la piscina si plaja.

Servicii:

4 piscine mari dintre care una pentru copii, Spa contra cost, miniclub, club pentru adolescenti, sala de gimnastica, teren de tenis, discoteca, sala de conferinte, WiFi gratuit la receptie.

Baruri si restaurante:

Hotelul dispune de 6 restaurante si 5 baruri, dintre care unul acvatic.

Informatii Camere:

Camere Deluxe, Suite cu 1, 2, 3 camere, cu baie complet echipata, uscator de par, telefon, TV prin satelit, aer conditionat, minibar, seif contra cost. Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii in Camere Deluxe, 4 persoane in Suite cu o camera, 6 persoane in Suite cu doua camere si 8 persoane in Suite cu 3 camere.

Tariful include:

– Cazare in hotel in regimul indicat
– Asistenta turistica ( limba spaniola si engleza )
– Zbor dus-intors din Madrid
– Transfer aeroport – hotel – aeroport

Tariful nu include:

– Taxele de aeroport – 154 euro/persoana
– Asigurarea medicala
– Transportul din tara pana in Madrid si retur
– Alte cheltuieli de natura personala

Conditii de rezervare:

– Pentru rezervare este suficient un avans de 40% din contravaloarea totala a sejurului, urmand ca diferenta de plata se se faca cu 30 de zile inainte de data plecarii.
– Plata se face in EUR sau RON. Pentru platile in RON se va lua in calcul cursul BRD din ziua platii, majorat cu 4% (coeficient de risc valutar).
– In cazul in care inscrierea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare, este necesara plata integrala a rezervarii.

Conditii anulari si penalizari sejururi:

– Pentru anulari efectuate cu 30 zile – 10 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 5% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 9 zile – 3 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 15% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 2 zile – 1 zi pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 25% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate in aceeasi zi cu plecarea, sau pentru NO-SHOW se va percepe o taxa de penalizare de 100% din costul total al rezervarii.

Conditii de modificare a rezervarilor:

– Pentru modificari efectuate cu pana la 72 ore de la rezervare nu se percepe nicio penalizare.
– Pentru modificari efectuate cu 72 ore – 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 60 €.
– Pentru modificari efectuate dupa 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 120 €.

Ce ar mai fi bine sa stiti:

– Pentru a participa la acest sejur trebuie ca pasaportul sa fie valid inca 6 luni de la data intoarcerii;