Hotel Barcelo Jandia Playa ★★★★ Jandia

Hotelul Barcelo Jandia Playa ofera o atmosfera prietenoasa si are toate ingredientele pentru o vacanta fabuloasa. Hotelul este localizat langa plaja Jandia si la mica distanta de magazine, baruri, cafenele si restaurante. Barcelo Jandia Playa va ofera piscina pentru adulti, piscina separata pentru copii, snack bar si bar la piscina.

         

Detalii

Localizare:

Sancho Panza, s/n. Jandía, la 3,5 km de satul Morro Jable si la 400 m de plaja. Hotelul va pune la dispozitie transport gratuit cu autobuzul la plaja Jandia, de 3 ori pe zi.

Camere:

Camere Superioare, Camere pentru familii.

All Inclusive:

Bufet. Inclus in timpul meselor: apa, racoritoare, bere si vin, gustari, cafea si ceai, inghetata in restaurantul bufet si snack bar.

Servicii:                                                               

WiFi contra cost, 3 piscine pentru adulti, piscina pentru copii, solar, miniclub, teren de tenis, sala de gimnastica, jacuzzi, 2 saune, Spa contra cost, program de divertisment.

Baruri si restaurante:

Hotelul dispune de restaurant-bufet si 4 baruri.

Informatii Camere:

562 camere, cu baie complet echipata, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV prin satelit, minibar, seif (contra cost). Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil, iar in camerele pentru familii 3 adulti + 3 copii.

Tariful include:

– Cazare in hotel in regimul indicat
– Asistenta turistica ( limba spaniola si engleza )
– Zbor dus-intors din Spania
– Transfer aeroport – hotel – aeroport

Tariful nu include:

– Taxele de aeroport – difera de la un aeroport la altul
– Asigurarea medicala
– Transportul din tara pana in Spania si retur
– Alte cheltuieli de natura personala

Conditii de rezervare:

– Pentru rezervare este suficient un avans de 40% din contravaloarea totala a sejurului, urmand ca diferenta de plata se se faca cu 30 de zile inainte de data plecarii.
– Plata se face in EUR sau RON. Pentru platile in RON se va lua in calcul cursul BRD din ziua platii, majorat cu 4% (coeficient de risc valutar).
– In cazul in care inscrierea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare, este necesara plata integrala a rezervarii.

Conditii anulari si penalizari sejururi:

– Pentru anulari efectuate cu 30 zile – 10 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 5% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 9 zile – 3 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 15% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 2 zile – 1 zi pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 25% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate in aceeasi zi cu plecarea, sau pentru NO-SHOW se va percepe o taxa de penalizare de 100% din costul total al rezervarii.

Conditii de modificare a rezervarilor:

– Pentru modificari efectuate cu pana la 72 ore de la rezervare nu se percepe nicio penalizare.
– Pentru modificari efectuate cu 72 ore – 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 30 €.
– Pentru modificari efectuate dupa 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 60 €.

Ce ar mai fi bine sa stiti:

– Pentru a participa la acest sejur trebuie ca pasaportul sa fie valid inca 6 luni de la data intoarcerii;