Hotel Grupotel Playa Club ★★★★ Ciudadela

Grupotel Playa Club este un hotel primitor pentru familii, localizat in apropiere de Plaja Macarelleta si Plaja San Saura. Atractii in zona sunt Catedrala Menorca si Plaza de Alfonso III. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 3 piscine exterioare, Spa si sauna. Beneficiati de WiFi in zonele publice contra cost, restaurant, bar la piscina, piscina pentru copii, terasa pe astupis si club pentru copii. Camerele au balcon, aer conditionat, seif, bucatarie cu frigider.

         

Detalii

Localizare:

Urb. Son Xoriguer, s/n. Ciudadela, langa plaja.

Camere:

Apartamente.

Pensiune Medie tip bufet.

Servicii:                                                               

WiFi in zonele publice contra cost, piscina exterioara cu zona pentru copii, solar, miniclub, parc pentru copii, sala de gimnastica, jogging, tenis de masa, biliard contra cost, zona wellness cu piscina interioara climatizata, jacuzzi, baie turceasca, sauna, masaje si tratamente cosmetice contra cost, program nocturn de spectacole si muzica live.

Baruri si restaurante:

Hotelul dispune de restaurante si 2 baruri.

Informatii Camere:

140 apartamente, cu baie complet echipata, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV prin satelit, minibar, seif (contra cost). Capacitate maxima: 3 adulti + 1 copil.

Tariful include:

– Cazare in hotel in regimul indicat
– Asistenta turistica ( limba spaniola si engleza )
– Zbor dus-intors din Spania
– Transfer aeroport – hotel – aeroport

Tariful nu include:

– Taxele de aeroport – difera de la un aeroport la altul
– Asigurarea medicala
– Transportul din tara pana in Spania si retur
– Alte cheltuieli de natura personala

Conditii de rezervare:

– Pentru rezervare este suficient un avans de 40% din contravaloarea totala a sejurului, urmand ca diferenta de plata se se faca cu 30 de zile inainte de data plecarii.
– Plata se face in EUR sau RON. Pentru platile in RON se va lua in calcul cursul BRD din ziua platii, majorat cu 4% (coeficient de risc valutar).
– In cazul in care inscrierea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare, este necesara plata integrala a rezervarii.

Conditii anulari si penalizari sejururi:

– Pentru anulari efectuate cu 30 zile – 10 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 5% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 9 zile – 3 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 15% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 2 zile – 1 zi pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 25% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate in aceeasi zi cu plecarea, sau pentru NO-SHOW se va percepe o taxa de penalizare de 100% din costul total al rezervarii.

Conditii de modificare a rezervarilor:

– Pentru modificari efectuate cu pana la 72 ore de la rezervare nu se percepe nicio penalizare.
– Pentru modificari efectuate cu 72 ore – 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 30 €.
– Pentru modificari efectuate dupa 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 60 €.

Ce ar mai fi bine sa stiti:

– Pentru a participa la acest sejur trebuie ca pasaportul sa fie valid inca 6 luni de la data intoarcerii;