Hotel Port Ciutadella ★★★★ Ciudadela

Hotelul modern Port Ciutadella se bucura de o locatie privilegiata si combina relaxarea cu explorarea orasului. In imprejurimi veti descoperi buticuri, baruri si restaurante. Printre facilitati se numara piscina interioara, restaurant modern si bar. Camerele sunt impresionante, moderne, in stil spaniol.

         

Detalii

Localizare:

Passeig Maritim, 36. Ciudadela, intr-o zona linistita, privilegiata, langa plaja, in apropiere de centrul orasului si zona comerciala.

Camere:

Camere Standard, Suite.

Pensiune Medie tip bufet.

Servicii:                                                               

2 Sali multifunctionale, sala pentru TV, WiFi gratuit in tot hotelul, piscina exterioara, Spa si centru de infrumusetare contra cost: piscina interioara, sauna, jacuzzi, masaje, sala de gimnastica. Parcare privata si serviciu de spalatorie.

Baruri si restaurante:

Hotelul dispune de restaurant si bar la receptie.

Informatii Camere:

94 camere, cu baie complet echipata, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV prin satelit, minibar, seif (contra cost). Capacitate maxima: 3 adulti iar in Suite 3 adulti + 1 copil.

Tariful include:

– Cazare in hotel in regimul indicat
– Asistenta turistica ( limba spaniola si engleza )
– Zbor dus-intors din Spania
– Transfer aeroport – hotel – aeroport

Tariful nu include:

– Taxele de aeroport – difera de la un aeroport la altul
– Asigurarea medicala
– Transportul din tara pana in Spania si retur
– Alte cheltuieli de natura personala

Conditii de rezervare:

– Pentru rezervare este suficient un avans de 40% din contravaloarea totala a sejurului, urmand ca diferenta de plata se se faca cu 30 de zile inainte de data plecarii.
– Plata se face in EUR sau RON. Pentru platile in RON se va lua in calcul cursul BRD din ziua platii, majorat cu 4% (coeficient de risc valutar).
– In cazul in care inscrierea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare, este necesara plata integrala a rezervarii.

Conditii anulari si penalizari sejururi:

– Pentru anulari efectuate cu 30 zile – 10 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 5% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 9 zile – 3 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 15% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 2 zile – 1 zi pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 25% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate in aceeasi zi cu plecarea, sau pentru NO-SHOW se va percepe o taxa de penalizare de 100% din costul total al rezervarii.

Conditii de modificare a rezervarilor:

– Pentru modificari efectuate cu pana la 72 ore de la rezervare nu se percepe nicio penalizare.
– Pentru modificari efectuate cu 72 ore – 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 30 €.
– Pentru modificari efectuate dupa 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 60 €.

Ce ar mai fi bine sa stiti:

– Pentru a participa la acest sejur trebuie ca pasaportul sa fie valid inca 6 luni de la data intoarcerii;