Hotel Vik Arena Blanca ★★★★ Punta Cana

Hotelul Vik Arena Blanca este localizat langa plaja, in partea de est a insulei, la 17 km de aeroportul din Punta Cana. Hotelul ofera sporturi acvatice, 4 restaurante, teren de tenis, centru fitness, piscina pentru copii, restaurante, Spa si sala de gimnastica pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta minunata.

         

Detalii

Localizare:

Hotelul este localizat langa plaja, la 5 minute de centrul comercial Plaza Bavaro.

Camere:

Camere Standard, Camere pentru familii.

All inclusive:

Cocktail de bun venit, toate mesele, gustarile si bauturile din cadrul hotelului (restaurantele sunt deschise pana la ora 22:30 iar barurile pana la ora 23:00), gustari la orice ora, posibilitatea alegerii restaurantului dintre cele disponibile din complex, minibar cu apa, racoritoare si bere, vin in timpul meselor, bauturi nationale si o selectie de bauturi internationale pana la ora 23:00 in barurile hotelului, program cu activitati, acces la sala de gimnastica, lectii de dans si aerobic, program de divertisment si spectacole in timpul noptii, hamace si prosoape la piscina si plaja.

Servicii:

Piscina cu zona pentru copii, miniclub, parc pentru copii, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, sala de gimnastica, Spa contra cost, WiFi in receptie contra cost.

Baruri si restaurante:

Hotelul dispune de restaurant tip bufet, 3 restaurante cu specific, snack-bar, 5 baruri si disco bar.

Informatii Camere:

447 camere, cu baie complet echipata, uscator de par, telefon, TV prin satelit, minibar, seif contra cost. Capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii, iar in camerele pentru familii 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 3 copii.

Tariful include:

– Cazare in hotel in regimul indicat
– Asistenta turistica ( limba spaniola si engleza )
– Zbor dus-intors din Madrid
– Transfer aeroport – hotel – aeroport

Tariful nu include:

– Taxele de aeroport – 154 euro/persoana
– Asigurarea medicala
– Transportul din tara pana in Madrid si retur
– Alte cheltuieli de natura personala

Conditii de rezervare:

– Pentru rezervare este suficient un avans de 40% din contravaloarea totala a sejurului, urmand ca diferenta de plata se se faca cu 30 de zile inainte de data plecarii.
– Plata se face in EUR sau RON. Pentru platile in RON se va lua in calcul cursul BRD din ziua platii, majorat cu 4% (coeficient de risc valutar).
– In cazul in care inscrierea se face cu mai putin de 30 de zile inainte de plecare, este necesara plata integrala a rezervarii.

Conditii anulari si penalizari sejururi:

– Pentru anulari efectuate cu 30 zile – 10 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 5% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 9 zile – 3 zile pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 15% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate cu 2 zile – 1 zi pana la plecare se va percepe o taxa de penalizare de 25% din costul total al rezervarii.
– Pentru anulari efectuate in aceeasi zi cu plecarea, sau pentru NO-SHOW se va percepe o taxa de penalizare de 100% din costul total al rezervarii.

Conditii de modificare a rezervarilor:

– Pentru modificari efectuate cu pana la 72 ore de la rezervare nu se percepe nicio penalizare.
– Pentru modificari efectuate cu 72 ore – 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 60 €.
– Pentru modificari efectuate dupa 7 zile de la rezervare se va percepe o taxa de penalizare de 120 €.

Ce ar mai fi bine sa stiti:

– Pentru a participa la acest sejur trebuie ca pasaportul sa fie valid inca 6 luni de la data intoarcerii;