• Hotel Occidental El Embajador ★★★★★ Santo Domingo

  Hotel Occidental El Embajador ★★★★★ Santo Domingo

  Hotelul Occidental El Embajador se afla la 10 minute de mers cu masina de centrul de conferinte din Santo Domingo. Cladirile din zona coloniala sunt la 7 km distanta, in partea de vest. Aici puteti vedea statuia din bronz a lui Christofor Columb. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina, cazino si WiFi gratuit. Camerele au balcon si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Dreams La Romana ★★★★ Sup. Bayahibe

  Hotel Dreams La Romana ★★★★ Sup. Bayahibe

  Hotelul Dreams La Romana este localizat in Bayahibe, langa plaja. La 28 km distanta puteti vizita un sat recreat in stil mediteranean. In apropiere se afla si terenul de golf Dye Fore. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 8 restaurante si diverse baruri. Camerele au balcon pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de privelisti incantatoare spre gradini, ocean sau piscine.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Hacienda Dominicus ★★★★★ Bayahibe

  Hotel Iberostar Hacienda Dominicus ★★★★★ Bayahibe

  Hotelul Iberostar Hacienda Dominicus este localizat langa plaja in Bayahibe, in apropiere de Playa Dominicus si Bayahibe Beach. Atractii in zona sunt si Altos de Chavon Village si Casa de Campo Marina. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina exterioara, centru de conferinte cu echipament audio-vizual, bar la piscina, piscina pentru copii, club pentru copii. Camerele au balcon cu vedere la ocean, piscina sau gradina, aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville ★★★★★ La Romana

  Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville ★★★★★ La Romana

  Hotelul Luxury Bahia Principe Bouganville este situat pe o plaja privata in La Romana, in apropiere de Cave of Wonders. Atractii in zona sunt si Estadio Tetelo Vargas si Catalina Island National Park. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina, centru fitness, bar la piscina, 6 restaurante, sauna, gradina, parcare. Camerele au balcon mobilat, aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Bahia Principe La Romana ★★★★★ La Romana

  Hotel Grand Bahia Principe La Romana ★★★★★ La Romana

  Hotelul Grand Bahia Principe La Romana este situat langa plaja, in apropiere de Cave of Wonders. Atractii in zona sunt si Estadio Tetelo Vargas si Catalina Island National Park. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina, WiFi gratuit in zonele publice, piscina, bar la piscina, centru de conferinte, piscina pentru copii, club de noapte, club pentru copii, parcare. Camerele au vedere catre plaja, piscina sau gradini, aer conditionat si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Bahia Principe San Juan ★★★★ Sup. Playa Grande

  Hotel Bahia Principe San Juan ★★★★ Sup. Playa Grande

  Hotelul Bahia Principe San Juan este localizat pe coasta de nord, la 10 km de satul San Juan. In imprejurimi veti gasi gradini tropicale, iar hotelul va pune la dispozitie WiFi gratuit la receptie, 4 restaurante, teren de tenis, piscina, Spa. Camerele sunt spatioase si au balcon si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Luxury Bahia Principe Cayo Levantado ★★★★★ Samana

  Hotel Luxury Bahia Principe Cayo Levantado ★★★★★ Samana

  Hotelul Luxury Bahia Principe Cayo Levantado este situat in apropiere de Marine Life Experience Cayo Levantado, Cayo Levantado Beach si Playa Las Flechas. Atractie in zona este si Muzeul Balenelor din Samana. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai WiFi gratuit in zonele publice, piscina, centru de conferinte, piscina pentru copii, club de noapte, club pentru copii, parcare. Camerele au balcon cu vedere la ocean, piscina sau gradini, aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Bahia Principe El Portillo ★★★★★ Samana

  Hotel Grand Bahia Principe El Portillo ★★★★★ Samana

  Hotelul Grand Bahia Principe El Portillo este situat pe o plaja privata, in apropiere de plaja Bonita, El Salto del Limon si El Limon Falls. Atractii in zona sunt si plaja Moron si The Whales. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina exterioara, piscina pentru copii, Spa, WiFi gratuit in zonele publice, club pentru copii, parcare. Camerele au vedere spre ocean sau piscina, aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Bahia Principe Cayacoa ★★★★★ Samana

  Hotel Grand Bahia Principe Cayacoa ★★★★★ Samana

  Hotelul Grand Bahia Principe Cayacoa este situat in apropiere de Muzeul Balenelor din Samana. Atractii in zona sunt si Samana Zipline si Marine Life Experience Cayo Levantado. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina, Spa, WiFi contra cost in zonele publice, sala de conferinte, bar la piscina, piscina pentru copii, club de noapte, club pentru copii, parcare. Camerele au balcon, aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel ME Cancun ★★★★★ Cancun

  Hotel ME Cancun ★★★★★ Cancun

  Hotelul ME Cancun este situat in apropiere de centre comerciale, restaurante si zone de divertisment, la 12 km de centru. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai centru de conferinte, diferite baruri, Spa, centru de relaxare, piscina, teren de golf, 2 terenuri de tenis. Camerele au aer conditionat si sunt decorate modern.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Cancun ★★★★★ Cancun

  Hotel Iberostar Cancun ★★★★★ Cancun

  Hotelul Iberostar Cancun este localizat pe o plaja privata in Cancun, in apropiere de ruinele El Rey, plaja Delfines si Aquaworld. In apropiere sunt si plaja Ballenas si Luxury Avenue. Hotelul va pune la dispozitie 7 piscine, teren de golf, bar la piscina, parc acvatic, club pentru copii, centru fitness, parcare. Camerele au aer conditionat si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Paraiso del Mar ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Iberostar Paraiso del Mar ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Iberostar Paraiso del Mar este localizat langa plaja, in apropiere de Maroma Beach. Atractie in zona este si Tres Rios Ecopark. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina exterioara, centru de conferinte cu echipament audio-vizual, bar la piscina, piscina pentru copii, club de noapte, club pentru copii, parcare. Camerele au balcon, aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Azul Fives ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Azul Fives ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Azul Fives este localizat langa plaja, in apropiere de terenurile de golf Gran Coral si El Camaleon si biserica Guadalupe. Atractii in zona sunt si Playa del Carmen si clubul Mamitas Beach. Hotelul ofera turistilor sai 3 piscine exterioare, Spa, club pentru copii, piscina pentru copii, parcare. Camerele au aer conditionat si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Complex Grand Bahia Principe Riviera Maya ★★★★★ Riviera Maya

  Complex Grand Bahia Principe Riviera Maya ★★★★★ Riviera Maya

  Complexul Grand Bahia Principe Riviera Maya este format din hotelurile: Grand Bahia Principe Coba, Grand Bahia Principe Tulum, Grand Bahia Principe Akumal si Luxury Bahia Principe Sian Ka’an. Complexul pune la dispozitia turistilor sai numeroase facilitati iar camerele sunt spatioase si confortabile. Atmosfera este relaxanta, ideala pentru vacanta in familie sau in cuplu.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Luxury Bahia Principe Sian Ka'an ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Luxury Bahia Principe Sian Ka'an ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Luxury Bahia Principe Sian Ka’an este destinat exclusiv adultilor si este localizat in apropiere de Xcacel Beach si Xcacel-Xcacelito Sanctuar. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurante, baruri, Spa, piscina exterioara, WiFi gratuit in zonele publice, bar la piscina, serviciu de spalatorie, parcare. Camerele au balcon, seif si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Bahia Principe Coba ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Grand Bahia Principe Coba ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Grand Bahia Principe Coba este alegerea perfecta pentru vacanta in familie, avand o buna localizare in Riviera Maya. La intrarea hotelului veti gasi centrul comercial si de divertisment Hacienda Dona Isabela. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai numeroase facilitati printre care se numara restaurante, baruri, Spa si club pentru copii.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Bahia Principe Akumal ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Grand Bahia Principe Akumal ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Grand Bahia Principe Akumal este localizat la 5 km de Akumal, Mexic. Situl arheologic Xel-Ha este la 10 km distanta. Atractii in zona sunt si cefenele cu internet, numeroase magazine si farmacie. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurante, baruri, piscina, Spa, miniclub. Camerele au design mexican iar schema de culori cuprinde galben canar, turcoaz pal si albastru oceanic.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Bahia Principe Tulum ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Grand Bahia Principe Tulum ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Grand Bahia Principe Tulum este localizat langa plaja, in apropiere de Xcacel Beach si Jungle Place. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurante, baruri, Spa, piscina exterioara, WiFi in zonele publice, bar la piscina, cazino, club de noapte, parcare. Camerele au balcon, aer conditionat, minibar si filtru de cafea.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Paradisus Palma Real ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Paradisus Palma Real ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Paradisus Palma Real este localizat langa plaja in Punta Cana, in apropiere de terenuri de golf, centre comerciale si parcul Manati Bavaro. Turistii cazati in acest hotel au la dispozitie restaurante, baruri, Spa, WiFi gratuit in zonele publice, club pentru copii, piscina pentru copii. Camerele au balcon mobilat si vedere la gradini.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Paradisus Punta Cana – The Reserve ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Paradisus Punta Cana – The Reserve ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Paradisus Punta Cana – The Reserve este localizat in apropiere de terenurile de golf White Sands, Iberostar, Punta Blanca si Cocotal. Atractie in zona este si centrul comercial Palma Real. Hotelul ofera turistilor sai 2 piscine exterioare, Spa, terenuri de tenis, WiFi in zonele publice, centru de conferinte cu echipament audio-vizual, bar la piscina, cazino, piscina pentru copii, club de noapte. Camerele au balcon mobilat si vedere la gradini.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Paradisus Palma Real - The Reserve ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Paradisus Palma Real - The Reserve ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Paradisus Palma Real – The Reserve este localizat in apropiere de aeroport, centre comerciale, terenuri de golf si Insula Dolphin. Atractii in zona sunt si parcul Manati Bavaro si plaja Bavaro. Hotelul dispune de plaja privata, Spa, teren de tenis, WiFi in zonele publice, sala de conferinte cu echipament audio-vizual, cafenea, bar la piscina, cazino, piscina pentru copii, club de noapte. Camerele au balcon mobilat cu vedere la gradina.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hard Rock Hotel & Casino ★★★★★ Punta Cana

  Hard Rock Hotel & Casino ★★★★★ Punta Cana

  Hard Rock Hotel & Casino este un hotel elegant, localizat in partea de est a insulei, langa plaja. Hotelul ofera turistilor sai camere spatioase cu balcon si jacuzzi, Suite Spa, teren de golf, 11 restaurante, 14 baruri, 12 piscine, piscina pentru copii, club pentru copii, centru fitness, perete pentru catarat, 2 terenuri de tenis, minigolf, biliard, ping-pong si cazino in stil Las Vegas.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Tropical Princess Beach Resort ★★★★ Punta Cana

  Hotel Tropical Princess Beach Resort ★★★★ Punta Cana

  Hotelul Tropical Princess Beach Resort este situat langa plaja si ofera acces la clubul de golf Catalonia Caribe si Bavaro Lagoon. Atractii in zona sunt plaja Bavaro si Insula Dolphin. Hotelul ofera turistilor sai restaurante, baruri, 3 piscine exterioare, Spa, bar la piscina, cafenea, WiFi gratuit in zonele publice, club pentru copii, piscina pentru copii, teren de tenis interior, parcare. Camerele au balcon, aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Bavaro Princess All Suites Resort ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Bavaro Princess All Suites Resort ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Bavaro Princess All Suites Resort este localizat la 25 km de aeroportul international din Punta Cana si la 2 km de terenul de golf White Sands. Resortul ofera turistilor sai sporturi acvatice precum snorkeling si kayaking, piscina, bar la piscina, 3 terenuri de tenis, 8 restaurante, 9 baruri. Camerele spatioase au balcon cu vedere la plaja sau la piscina.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Punta Cana Princess ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Punta Cana Princess ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Punta Cana Princess este localizat la 25 km de aeroportul international din Punta Cana, langa plaja. La 2 km distanta veti gasi terenul de golf White Sands. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 4 piscine, 5 restaurante, inlcuzand Rio Grande Steak House. Camerele sunt spatioase, confortabile si au balcon cu vedere la ocean sau gradinile tropicale.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Dreams Palm Beach Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Dreams Palm Beach Punta Cana este localizat langa plaja si in apropiere de terenul de golf Toro, la 2 km. Hotelul ofera variate optiuni pentru servirea mesei in restaurante: autentic mexican, bufet international, asiatic si francez. Hotelul ofera turistilor sai tratamente Spa, club pentru copii intre 3 si 12 ani, program de divertisment, WiFi contra cost. Camerele au balcon si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Dreams Punta Cana Resort & Spa ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Dreams Punta Cana Resort & Spa este localizat pe coasta de est a insulei, la 4 km de aeroport. Hotelul ofera turistilor sai Spa, gradina cu fantana, parc acvatic la 2 km distanta, oportunitati de snorkeling si windsurfing, piscina, restaurante, parcare. Camerele sunt spatioase si echipate cu frigider si apa imbuteliata.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Ocean Blue & Sand ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Ocean Blue & Sand ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Ocean Blue & Sand este un hotel primitor pentru familii si este localizat la 25 km de aeroportul din Punta Cana si la 2 km de terenul de golf White Sands. Turistii cazati in acest hotel au acces la sporturile acvatice nemotorizate si snorkeling. Hotelul ofera variate optiuni pentru servirea mesei, club pentru copii, Spa, piscina, WiFi gratuit la receptie. Camerele sunt spatioase, confortabile si au minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Luxury Bahia Principe Esmeralda ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Luxury Bahia Principe Esmeralda ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Luxury Bahia Principe Esmeralda este localizat langa plaja Arena Gorda si in apropiere de terenurile de golf Punta Blanca, Iberostar, Cana Bay si White Sands. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai tratamente Spa, scuba diving si snorkeling, dar si barul de la piscina. Aveti acces la internet WiFi contra cost in zonele publice. Printre facilitati se numara clubul pentru copii, piscina exterioara, piscina pentru copii, parcare. Camerele au balcon cu vedere la ocean, plaja sau piscina, aer conditionat si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Palladium Bavaro Suites ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Grand Palladium Bavaro Suites ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Grand Palladium Bavaro Suites este localizat pe coasta de est a insulei, in apropiere de centre comerciale, restaurante si baruri. Turistii aventurosi pot explora reciful de corali. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina, plaja, restaurante, baruri, centru wellness, WiFi gratuit la receptie. Camerele sunt confortabile si moderne, cu terasa sau balcon cu vedere la plaja, piscina sau gradini.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Iberostar Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Iberostar Punta Cana este localizat la 20 km de aeroportul din Punta Cana si ofera o atmosfera relaxanta, fiind o buna alegere pentru familii. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 2 piscine, plaja privata, restaurante si baruri.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Vik Arena Blanca ★★★★ Punta Cana

  Hotel Vik Arena Blanca ★★★★ Punta Cana

  Hotelul Vik Arena Blanca este localizat langa plaja, in partea de est a insulei, la 17 km de aeroportul din Punta Cana. Hotelul ofera sporturi acvatice, 4 restaurante, teren de tenis, centru fitness, piscina pentru copii, restaurante, Spa si sala de gimnastica pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta minunata.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Club Premier en Grand Bahia Principe Bavaro ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Club Premier en Grand Bahia Principe Bavaro ★★★★★ Punta Cana

  Club Premier en Grand Bahia Principe Bavaro este special conceput pentru cupluri ce cauta o atmosfera intima si relaxanta, cu gradini, flori, vegetatie autohtona, dar este alegerea ideala si pentru familii. Turistii cazati in acest hotel au la dispozitie piscina, plaja si numeroase facilitati.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Bahia Principe Bavaro ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Grand Bahia Principe Bavaro ★★★★★ Punta Cana

  Complexul este format din 2 hoteluri identice: Gran Bahia Principe Bavaro si Gran Bahia Principe Punta Cana si este localizat langa plaja in Punta Cana, in apropiere de terenurile de golf Punta Blanca, Iberostar, Cana Bay si White Sands. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurante, baruri, WiFi gratuit in zonele publice, club pentru copii, piscina pentru copii, teren de tenis si parcare. Camerele au balcon cu vedere la ocean, piscina sau gradina.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Club Hotel Aguamarina ★★★ Arenal d'en Castell

  Club Hotel Aguamarina ★★★ Arenal d'en Castell

  Hotelul Aguamarina este localizat langa plaja Mercadal si golful Son Parc. Atractii in zona sunt Monte Toro si Farul Favaratix. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 2 piscine exterioare, centru fitness, piscina pentru copii, restaurant, bar la piscina, terasa, magazine si gradina. Camerele au balcon si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Insotel Punta Prima Resort ★★★★★ Punta Prima

  Hotel Insotel Punta Prima Resort ★★★★★ Punta Prima

  Hotelul Insotel Punta Prima Resort este localizat in apropiere de plaja Punta Prima. Atractii in zona includ Mahon Harbor si Fortress of Isabel II. Hotelul va pune la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, WiFi contra cost, bar la piscina, piscina pentru copii, Spa. Camerele au aer conditionat si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barcelo Pueblo Menorca ★★★★ Punta Prima

  Hotel Barcelo Pueblo Menorca ★★★★ Punta Prima

  Hotelul Barcelo Pueblo Menorca este spatios si este localizat langa plaja, in apropiere de centrul din Punta Prima. Printre multitudinea de facilitati se numara gradina si piscina. Decorul modern al hotelului a fost combinat cu un design contemporan, creand astfel un loc minunat pentru vacanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Catalonia Mirador d'es Port ★★★ Mahon

  Hotel Catalonia Mirador d'es Port ★★★ Mahon

  Hotelul Catalonia Mirador d’es Port este situat in Mahon, in apropiere de Muzeul Menorca si Spitalul Can Misses. In imprejurimi veti gasi si distileria Xoriguer Gin si Mahon Arsenal. Hotelul va pune la dispozitie piscina exterioara si centrul fitness. Aveti acces la internet in zonele publice. Printre facilitati se numara si restaurantul si barul, piscina pentru copii si terasa. Camerele au aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grupotel Mar de Menorca ★★★ Mahon

  Hotel Grupotel Mar de Menorca ★★★ Mahon

  Hotelul Grupotel Mar de Menorca este alegerea ideala pentru familii si cupluri. Hotelul ofera turistilor sai o excelenta selectie de facilitati. Aveti la dispozitie piscina, apartamente si studio-uri ample si confortabile in stil spaniol. Hotelul se bucura de o buna localizare in Es Canutells, in apropiere de magazine, baruri si restaurante, iar plaja este la 500 m distanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barcelo Hamilton ★★★★ Es Castell

  Hotel Barcelo Hamilton ★★★★ Es Castell

  Hotelul Barcelo Hamilton este unul primitor si relaxant, doar pentru adulti, localizat langa plaja, intre mare si frumosul sat Es Castell. La 9 km distanta sunt plajele Cala Mesquida si Punta Prima, ambele perfecte pentru snorkelling. Langa piscina sunt terase cu parasolar si o gradina interioara. Camerele sunt confortabile si au aer conditionat. Hotelul Barcelo Hamilton este localizat intr-o zona linistita a insulei, la doar 3 km de Mahon. Atunci cand doriti sa exporati, veti descoperi Trepucó Talaiótico, Fort Marlborough si cetatea La Mola.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Playa Azul ★★★ Cala'n Porter

  Hotel Playa Azul ★★★ Cala'n Porter

  Hotelul Playa Azul este localizat in apropiere de pesterile Xoroi si plaja Canutells. Atractie in zona este si plaja Son Bou. Hotelul Playa Azul ofera turistilor sai 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, restaurant, cafenea si bar. Printre facilitati se numara terasa, camera pentru jocuri si magazinul. Camerele au balcon si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel HG Jardin de Menorca ★★★★ Son Bou

  Hotel HG Jardin de Menorca ★★★★ Son Bou

  Hotelul HG Jardin de Menorca este inconjurat de o frumoasa zona rurala si dispune de apartamente moderne. Camerele sunt decorate cu gust, iar printre facilitati se numara 3 piscine inter-conectate inconjurate de terase spatioase si snack bar unde va puteti bucura de cafeaua de dimineata. Hotelul HG Jardin de Menorca este alegerea ideala pentru o vacanta in paradis, linistita, intr-o locatie relaxanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Sol Menorca ★★★★ Santo Tomas

  Hotel Sol Menorca ★★★★ Santo Tomas

  Hotelul Sol Menorca este special dedicat adultilor si este localizat intre doua plaje superbe, Santo Tomas si San Adeodato, oferind vederi spectaculoase spre mare si piscina. Hotelul are o atmosfera confortabila si pune la dispozitia turistilor sai numeroase facilitati printre care piscina, gradina si barul de la piscina. Camerele sunt confortabile, iar hotelul este o buna alegere pentru adultii dornici de o vacanta relaxanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Sol Milanos Pinguinos ★★★ Son Bou

  Hotel Sol Milanos Pinguinos ★★★ Son Bou

  Hotelul Sol Milanos Pinguinos este unul primitor si prietenos, punandu-va la dispozitie piscina si cea mai lunga plaja din Son Bou. Copiii se vor simti in largul lor pentru ca au la dispozitie clubul special pentru ei. Printre facilitati se numara piscina. Camerele sunt confortabile si atmosfera este una relaxanta. Cand doriti sa explorati, veti gasi magazine, baruri si restaurante.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Cala Galdana & Villas D'Aljandar ★★★★ Cala Galdana

  Hotel Cala Galdana & Villas D'Aljandar ★★★★ Cala Galdana

  Hotelul Cala Galdana & Villas D’Aljandar este unul modern, localizat pe un deal, deasupra golfului Cala Galdana, deci vederile spectaculoase spre mare sunt garantate. Complexul este format din hotel si vile, iar facilitatile sunt numeroase. Turistii cazati in acest hotel vor avea parte de divertisment si o vacanta de vis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Audax Spa & Wellness Center ★★★★ Cala Galdana

  Hotel Audax Spa & Wellness Center ★★★★ Cala Galdana

  Hotelul Audax Spa & Wellness Center este localizat pe un deal impadurit cu pini, intr-o zona linistita, langa plaja, cu vederi superbe. Printre facilitati se numara centrul Spa si Wellness, piscina, iar la 150 m este plaja. In centru veti gasi magazine, restaurante si baruri. Hotelul Audax Spa este o buna alegere pentru vacanta de vara, dar nu este recomandat turistilor cu mobilitate redusa datorita numarului mare de scari.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Sol Falco ★★★ Cala’n Bosch

  Hotel Sol Falco ★★★ Cala’n Bosch

  Hotelul Sol Falco este ideal pentru cei ce cauta un loc linistit si in apropiere de atractiile din Cala’n Bosch, cum ar fi magazine, baruri, restaurante si viata de noapte. Hotelul va ofera camere confortabile, piscina, terasa si snack-bar, teren de fotbal, mese de tenis, sala de gimnastica.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Viva Menorca ★★★★ Cala’n Bosch

  Hotel Viva Menorca ★★★★ Cala’n Bosch

  Hotelul Viva Menorca este localizat in apropiere de plaja Macarelleta. Atractii in zona sunt plaja Son Saura si Catedrala Menorca. Hotelul ofera turistilor sai 2 piscine exterioare, o piscina interioara, sauna, centru fitness, WiFi gratuit in zonele publice, restaurant, bar la piscina, piscina pentru copii, terasa. Camerele au balcon, aer conditionat, seif si filtru de cafea.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Valentin Star ★★★★ Cala'n Bosch

  Hotel Valentin Star ★★★★ Cala'n Bosch

  Hotelul Valentin Star este special dedicat adultilor si se bucura de o localizare privilegiata in apropiere de plaja Cala’n Bosch. In imprejurimi veti descoperi baruri, restaurante si magazine. Camerele sunt confortabile, moderne, iar printre facilitati se numara piscina si bufetul. Hotelul Valentin Star este alegerea ideala pentru adulti ce se vor bucura de o atmosfera prietenoasa si o vacanta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Globales Mediterrani ★★★★ Cala Blanca

  Hotel Globales Mediterrani ★★★★ Cala Blanca

  Hotelul Globales Mediterrani este localizat in apropiere de Catedrala Menorca, Plaza de Alfonso III si plaja Macarelleta. Atractii in zona sunt si Naveta d'Es Tudons si plaja Son Saura. Hotelul ofera turistilor sai piscina exterioara, piscina pentru copii, WiFi gratuit in zonele publice, restaurant, bar la piscina, terasa, gradina. Camerele au balcon, aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Hi! Cala Blanca ★★★ Cala Blanca

  Hotel Hi! Cala Blanca ★★★ Cala Blanca

  Hotelul Hi! Cala Blanca a fost construit in 1971, renovat in 2008 si este localizat la 150 m de micul golf Cala Blanca si la 4 km de Ciutadella. Hotelul ofera camere cu balcon si aer conditionat. Printre facilitati se numara terenuri de sport, gradini, piscina pentru adulti, piscina pentru copii si program de divertisment pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Globales Club Almirante Farragut ★★★★ Cala en Forcat

  Hotel Globales Club Almirante Farragut ★★★★ Cala en Forcat

  Hotelul Globales Club Almirante Farragut are vedere catre golf si este localizat la 3 km de Catedrala Menorca si la 9 km de plaja Macarelleta. Plajele Son Saura si Algaiarens sunt la 11 km distanta. Hotelul va ofera restaurant, piscina exterioara, piscina pentru copii, bar la piscina, frizerie, gratar, teren de tenis si sala de fitness. Beneficiati de WiFi contra cost. Camerele au balcon si frigider.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Aptos Hi! Binimar II Cala en Forcat

  Hotel Aptos Hi! Binimar II Cala en Forcat

  Hotelul Aptos Hi! Binimar II este localizat convenabil in apropiere de centru si ofera turistilor sai camere confortabile, ce vor fi cu siguranta apreciate de familii in special. Hotelul va ofera numeroase facilitati si aveti la dispozitie autobuz spre centru.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Port Ciutadella ★★★★ Ciudadela

  Hotel Port Ciutadella ★★★★ Ciudadela

  Hotelul modern Port Ciutadella se bucura de o locatie privilegiata si combina relaxarea cu explorarea orasului. In imprejurimi veti descoperi buticuri, baruri si restaurante. Printre facilitati se numara piscina interioara, restaurant modern si bar. Camerele sunt impresionante, moderne, in stil spaniol.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grupotel Playa Club ★★★★ Ciudadela

  Hotel Grupotel Playa Club ★★★★ Ciudadela

  Grupotel Playa Club este un hotel primitor pentru familii, localizat in apropiere de Plaja Macarelleta si Plaja San Saura. Atractii in zona sunt Catedrala Menorca si Plaza de Alfonso III. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 3 piscine exterioare, Spa si sauna. Beneficiati de WiFi in zonele publice contra cost, restaurant, bar la piscina, piscina pentru copii, terasa pe astupis si club pentru copii. Camerele au balcon, aer conditionat, seif, bucatarie cu frigider.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Prinsotel La Caleta ★★★ Cala Santandria

  Hotel Prinsotel La Caleta ★★★ Cala Santandria

  Hotelul Prinsotel La Caleta are o minunata locatie cu vedere la plaja si ofera turistilor sai numeroase facilitati pentru toate varstele. Aveti la dispozitie restaurant, bar, piscina si terasa, si veti fi incantati de explorarea imprejurimilor.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Aptos Dianas II I Cala en Blanes

  Hotel Aptos Dianas II I Cala en Blanes

  Hotelul Apartamentos Dianas II este localizat in apropiere de Catedrala Menorca si Plaza de Alfonso III. Atractii in zona sunt si Naveta d'Es Tudons si Plaja Macarelleta. Turistii cazati in acest hotel au la dispozitie piscina exterioara, terasa, plaja. Apartamentele au balcon, seif, filtru de cafea.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Insotel Hotel Formantera Playa ★★★★ Playa Migjorn

  Insotel Hotel Formantera Playa ★★★★ Playa Migjorn

  Insotel Hotel Formantera Playa este localizat langa plaja, in apropiere de Biserica Sant Francesc Xavier si Plaja Es Pujols. Atractii in zona sunt si Plaja Canyers si portul La Sabina. Hotelul ofera turistilor sai piscina exterioara, piscina interioara, centru de conferinte, 2 restaurante, cafenele si bar la piscina. Camerele au balcon, aer conditionat si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Insotel Club Maryland ★★★ Playa Migjorn

  Hotel Insotel Club Maryland ★★★ Playa Migjorn

  Hotelul Insotel Club Maryland este localizat in Formantera, iar atractii in zona includ Farul La Mola, Plaja Es Pujols, Biserica Sant Francesc Xavier si Plaja Canyers. Hotelul ofera turistilor sai 2 piscine exterioare, un centru fitness si piscina pentru copii, restaurant, bar la piscina, gradina. Parcarea este gratuita, iar camerele au balcon si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Azuline Coral Beach ★★★ Es Canar

  Hotel Azuline Coral Beach ★★★ Es Canar

  Hotelul Azuline Coral Beach este localizat langa plaja, si este o buna alegere pentru familii si cupluri de toate varstele. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai numeroase facilitati printre care se numara piscina. In imprejurimi veti descoperi Es Cana, Cala Nova, Santa Eulalia si magazine, restaurante si cafenele.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Azuline Atlantic ★★★★ Es Canar

  Hotel Azuline Atlantic ★★★★ Es Canar

  Hotelul Azuline Atlantic are o atmosfera prietenoasa si relaxanta, este localizat in apropiere de plaja, fiind o buna alegere pentru familii. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina, terasa si variate programe de activitati. Daca sunteti activi puteti incerca sporturile acvatice. In imprejurimi veti descoperi cafenele, restaurante si magazine.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Intertur Miami Ibiza ★★★ Es Canar

  Hotel Intertur Miami Ibiza ★★★ Es Canar

  Hotelul Intertur Miami Ibiza este primitor si va pune la dispozitie numeroase facilitati. Hotelul este o buna alegere pentru familii si ofera vederi fantastice spre mare, fiind localizat intr-o zona linistita si avand gradini. Se ajunge usor in centru, unde veti gasi magazine, baruri si restaurante. Intertur Miami Ibiza ofera turistilor sai piscina si terasa pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie una relaxanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Sirenis Cala Llonga Resort ★★★ Santa Eulalia

  Hotel Sirenis Cala Llonga Resort ★★★ Santa Eulalia

  Hotelul Sirenis Cala Llonga Resort este localizat langa plaja. Hotelul ofera turistilor sai o mare varietate de facilitati, incluzand sala de gimnastica si piscina. Turistii cazati in acest hotel se vor bucura de o atmosfera relaxanta si vor descoperi imprejurimile, magazine, baruri, cafenele si viata de noapte.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Bellamar Beach & Spa ★★★★ San Antonio

  Hotel Bellamar Beach & Spa ★★★★ San Antonio

  Hotelul Bellamar este localizat langa plaja Es Pouet si aleea de promenada incadrata de palmieri ce duce spre San Antonio. Printre facilitatile hotelului se numara piscina si centrul Spa. Hotelul ofera vederi fabuloase spre mare si plaja si o atmosfera relaxanta pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta de vis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barcelo Pueblo Ibiza ★★★ San Antonio

  Hotel Barcelo Pueblo Ibiza ★★★ San Antonio

  Hotelul Barcelo Pueblo Ibiza este localizat la doar 350 m de plaja Port d'es Turrent si ofera turistilor sai camere confortabile, frumos amenajate. Printre facilitatile hotelului se numara 2 piscine inconjurate de palmieri. Hotelul este perfect pentru relaxare, iar daca sunteti activi puteti incerca numeroase sporturi, de la volei la minigolf sau chiar tenis de camp.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Azuline Bergantin ★★★ San Antonio

  Hotel Azuline Bergantin ★★★ San Antonio

  Hotelul Azuline Bergantin este primitor, fiind localizat langa plaja S’Estanyol. Hotelul ofera turistilor sai o multime de facilitati printre care se numara piscina, activitatile in aer liber, piscina pentru copii, zona de joaca pentru copii si divertisment pentru toate varstele. Hotelul este o buna alegere pentru o vacanta relaxanta si de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Intertur Hawaii Ibiza ★★★ San Antonio

  Hotel Intertur Hawaii Ibiza ★★★ San Antonio

  Hotelul Intertur Hawaii Ibiza este localizat langa plaja si de indata ce ajungeti veti fi bine primiti de personalul prietenos. Hotelul ofera camere confortabile, piscina cu vedere spre mare, tenis de masa si sporturi acvatice. Turistii cazati in acest hotel vor descoperi atractiile din zona si se vor bucura de viata de noapte intr-o atmosfera de vis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Nereida ★★★ San Antonio

  Hotel Nereida ★★★ San Antonio

  Hotelul Nereida este perfect localizat in apropiere de plaja Xinxo, cu imprejurimi relaxante. Daca va plac sporturile acvatice puteti incerca windsurfing, sa navigati cu vele sau sa faceti scufundari. Zona in care se afla hotelul este una linistita. Turistii cazati in acest hotel au la dispozitie terasa pentru relaxare ce a fost recent renovata.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Argos ★★★★ Talamanca

  Hotel Argos ★★★★ Talamanca

  Hotelul Argos este localizat langa plaja in Ibiza, in apropiere de Marina Botafoch, Castelul Ibiza si Faro de Punta Grossa. Atractii turistice in zona sunt si Portul Ibiza si Muzeul de Arta Contemporana din Ibiza. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai piscina exterioara si piscina interioara, centru de fitness, centru de conferinte, restaurant, bar la piscina, piscina pentru copii si terasa. Camerele au balcon.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Azuline Mar Amantis I & II ★★★ San Antonio

  Hotel Azuline Mar Amantis I & II ★★★ San Antonio

  Complexul localizat in San Antonio este primitor si confortabil, in apropiere de magazine, baruri si restaurante. Complexul este format din 2 cladiri, una cu vedere spre mare si cealalta inconjurata de gradini. Turistii au la dispozitie piscina si terasa cu vedere la mare. Printre facilitati se numara sala de gimnastica, minigolf, zona de joaca pentru copii cu 2 piscine si snack-bar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Ibiza Gran Hotel ★★★★★ Ibiza Ciudad

  Ibiza Gran Hotel ★★★★★ Ibiza Ciudad

  Ibiza Gran Hotel este localizat langa aeroport, in apropiere de Marina Botafoch, Castelul Ibiza si port. Atractii turistice in zona sunt si Muzeul Ibiza de Arta Contemporana si Teatrul Pereyra. Hotelul ofera turistilor sai 2 piscine exterioare, Spa si sauna, centru de conferinte cu echipament tehnic, bar la piscina, cazino. Camerele au aer conditionat si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Simbad ★★★★ Ibiza Ciudad

  Hotel Simbad ★★★★ Ibiza Ciudad

  Hotelul Simbad este unul atractiv si perfect situat langa frumoasa plaja Talamanca. Viata de noapte din Ibiza este la doar 3 km distanta. Hotelul ofera turistilor sai vedere minunata spre golf, iar terasa exterioara este locul ideal pentru a va relaxa cu o bautura la apusul soarelui. Camerele si zonele publice sunt moderne si confortabile, echipate cu aer conditionat si majoritatea are vedere la mare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel THB Class Los Molinos ★★★★ Figueretas

  Hotel THB Class Los Molinos ★★★★ Figueretas

  Hotelul THB Class Los Molinos ofera turistilor sai (doar adulti) o zona frumoasa cu piscina, un personal prietenos si o buna localizare. Hotelul are vedere spre plaja Figueretas si va pune la dispozitie piscina interioara, gradini si centrul Spa. Printre atractii se numara si plaja d’en Boss si Centrul Ibizei.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel BG Nautico Ebeso ★★★★ Figueretas

  Hotel BG Nautico Ebeso ★★★★ Figueretas

  Hotelul BG Nautico Ebeso este situat langa plaja Figueretas in Ibiza, in apropiere de Castelul Ibiza si de Catedrala Ibiza. Atractii turistice in zona sunt si Teatrul Pereyra si Muzeul Arheologic Ibiza. Hotelul ofera turistilor sai 2 piscine, sauna, piscina pentru copii, restaurant, cafenea, bar, club de noapte, Spa si sala de jocuri. Hotelul a fost complet renovat in aprilie 2012. Camerele sunt confortabile, au aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa ★★★★★ Playa d’en Bossa

  Hotel Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa ★★★★★ Playa d’en Bossa

  Hotelul Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa este un hotel primitor, in apropiere de plaja Bossa, parcul acvatic Aguamar si Paseo Vara de Rey. In zona veti descoperi si plaja Figueretas si plaja Las Salinas. Hotelul ofera turistilor sai piscina exterioara, Spa si teren de tenis. Printre facilitati se numara si centrul de conferinte cu echipament audiovizual, restaurante, cafenea, bar la piscina, piscina interioara. Camerele au balcon, aer conditionat si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Sirenis Goleta / Tres Carabelas & Spa ★★★★ Playa d’en Bossa

  Hotel Sirenis Goleta / Tres Carabelas & Spa ★★★★ Playa d’en Bossa

  Hotelul Sirenis Goleta/Tres Carabelas & Spa este localizat langa aeroport, in apropiere de plaja Figueretas, Castelul Ibiza si parcul acvatic Aguamar. Atractii in zona sunt si plaja Bossa si Catedrala Ibiza. Hotelul ofera turistilor sai 2 piscine exterioare, teren de tenis, centru de conferinte, echipament audiovizual, restaurant, bar la piscina, piscina pentru copii, terasa, centru fitness. Camerele au aer conditionat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hard Rock Hotel Ibiza ★★★★★ Playa d’en Bossa

  Hard Rock Hotel Ibiza ★★★★★ Playa d’en Bossa

  Hard Rock Hotel Ibiza este primul Hard Rock Hotel din Europa si este localizat convenabil langa aeroport, in apropiere de plaja Bossa, parcul acvatic Aguamar si plaja Figueretas. In zona veti descoperi si Castelul Ibiza si plaja Las Salinas. Hotelul ofera turistilor sai piscina exterioara, Spa, WiFi gratuit, centru de conferinte si echipament audiovizual. Printre facilitati se numara: restaurant, bar langa plaja si bar la piscina, terasa, sauna. Hotelul a fost complet renovat in 2014, camerele au balcon, iar dumneavoastra veti avea o vacanta de vis in acest hotel!

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Algarb ★★★ Playa d'en Bossa

  Hotel Algarb ★★★ Playa d'en Bossa

  Hotelul Angarb este localizat langa plaja in Ibiza, in apropiere de parcul acvatic Aguamar, Castelul Ibiza si plaja Bossa. Atractii in zona sunt si plaja Figueretas si Catedrala Ibiza. Printre facilitatile hotelului se numara piscina exterioara, restaurante, terasa si librarie, parcare. Camerele au balcon si seif, iar turistii cazati in acest hotel se vor bucura de o vacanta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Roc Continental Park ★★★ Playa de Muro

  Hotel Roc Continental Park ★★★ Playa de Muro

  Hotelul Roc Continental Park ofera turistilor sai piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant, bar la piscina. Printre facilitati se numara si un club pentru copii si serviciul de spalatorie. Camerele au balcon, aer conditionat si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Bahia Principe Coral Playa ★★★★ Torrenova

  Hotel Bahia Principe Coral Playa ★★★★ Torrenova

  Hotelul Bahia Principe Coral Playa ofera turistilor sai piscina exterioara, sauna, bar la piscina, piscina pentru copii, sala de jocuri, coafor. Hotelul a fost renovat in aprilie 2011, iar camerele au balcon mobilat, aer conditionat, minibar si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Pinero Tal ★★★ El Arenal

  Hotel Pinero Tal ★★★ El Arenal

  Hotelul Pinero Tal este localizat convenabil langa aeroport, in apropiere de plaja El Arenal, Aqualand si Palma Aquarium. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai 2 piscine exterioare, o piscina interioara, sauna, restaurant si bar. Printre facilitati se mai numara piscina pentru copii, camera de joaca si serviciul de curatatorie/spalare. Camerele au balcon.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Pinero Bahia de Palma ★★★ El Arenal

  Hotel Pinero Bahia de Palma ★★★ El Arenal

  Hotelul Pinero Bahia de Palma este localizat in El Arenal, in apropiere de plaja, de Aqualand si de Palma Aquarium. Hotelul ofera turistilor sai 2 piscine exterioare si o piscina pentru copii, doua baruri, restaurant, club pentru copii si biliard. Camerele au balcon mobilat. Serviciul de spalatorie este contra cost.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Whala! Beach ★★★ El Arenal

  Hotel Whala! Beach ★★★ El Arenal

  Hotelul Whala! Beach este localizat langa plaja El Arenal si Aqualand, precum si Palma Aquarium.Hotelul ofera turistilor sai teren de tenis, piscina exterioara, piscina interioara, restaurant, bar la piscina, centru fitness, terasa. Camerele au balcon, aer conditionat, si seif.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barcelo Pueblo Park ★★★★ El Arenal

  Hotel Barcelo Pueblo Park ★★★★ El Arenal

  Hotelul Barcelo Pueblo Park are o atmosfera primitoare si o locatie excelenta pentru vacanta. Va puteti relaxa la plaja sau in gradinile cu palmieri. Hotelul va pune la dispozitie o terasa spatioasa la piscina, iar celor activi li se recomanda centrul pentru biciclete. Interiorul hotelului este amenajat in stil traditional malloracan.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Royal Playa de Palma ★★★★ El Arenal

  Hotel Iberostar Royal Playa de Palma ★★★★ El Arenal

  Hotelul Iberostar Royal Playa de Palma este o buna alegere pentru familii si este localizat in apropiere de Palma Aquarium, plaja El Arenal si Aqualand. Hotelul are piscina exterioara si o piscina pentru copii. Printre facilitati se numara si un bar la piscina, club pentru copii, sala de jocuri. Camerele au balcon.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Royal Cupido ★★★★ El Arenal

  Hotel Iberostar Royal Cupido ★★★★ El Arenal

  Hotelul special pentru adulti Iberostar Royal Cupido va pune la dispozitie numeroase facilitati printre care piscina si camere confortabile. Hotelul este localizat la cativa metri de restaurante, baruri, cluburi de noapte si centrul orasului Palma. Turistii cazati in acest hotel se vor bucura de o vacanta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grupotel Orient ★★★ El Arenal

  Hotel Grupotel Orient ★★★ El Arenal

  Hotelul Grupotel Orient este localizat in Playa de Palma (El Arenal), in apropiere de plaja El Arenal, Aqualand si de Palma Aquarium. Hotelul va pune la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, sauna, restaurant, bar la piscina, piscina pentru copii, club pentru copii si librarie.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel THB Class El Cid ★★★★ Ca’n Pastilla

  Hotel THB Class El Cid ★★★★ Ca’n Pastilla

  Hotelul THB Class El Cid ofera turistilor sai piscina cu terasa cu vedere la plaja si este alegerea perfecta pentru o vacanta relaxanta. Hotelul se afla la 1 km de parcul acvatic Aquarium. In apropiere veti descoperi centrul din Palma, plin de magazine, baruri, restaurante, iar viata de noapte este activa.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Roc Leo ★★★ Ca’n Pastilla

  Hotel Roc Leo ★★★ Ca’n Pastilla

  Hotelul Roc Leo este localizat in Playa de Palma (Ca’n Pastilla), in apropiere de Palma Aquarium, Plaja El Arenal si portul El Arenal. Atractii in zona sunt si Catedrala Mallorca si Castelul Bellver. Hotelul Roc Leo are piscina exterioara si piscina pentru copii, restaurant, bar la piscina si gradina, pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta relaxanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Las Arenas ★★★★ Ca’n Pastilla

  Hotel Las Arenas ★★★★ Ca’n Pastilla

  Hotelul Las Arenas ofera turistilor sai piscina exterioara si WiFi gratuit in zonele publice, bar la piscina, terasa si multe alte facilitati. Camerele au balcon, aer conditionat, minibar si seif. Turistii cazati in acest hotel se vor bucura de o vacanta relaxanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Nautic Hotel & Spa ★★★★ Ca'n Pastilla

  Nautic Hotel & Spa ★★★★ Ca'n Pastilla

  Hotelul Nautic este perfect localizat in Ca’n Pastilla, la doar 20 m de plaja. Camerele sunt spatioase si confortabile, majoritatea avand balcon. Turistii au la dispozitie bufetul si restaurantul, precum si program de divertisment. Hotelul Nautic este destinatia ideala pentru familii si cupluri ce doresc sa se relaxeze.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Nixe Palace ★★★★★ Palma Ciudad

  Hotel Nixe Palace ★★★★★ Palma Ciudad

  Hotelul Nixe Palace ofera turistilor sai o mare diversitate de activitati si facilitati si este ideal localizat langa plaja, cu acces direct. Hotelul se afla la doar 5 minute de centrul orasului Palma, in zona Cala Mayor, iar in imprejurimi veti descoperi magazine, restaurante si baruri. Printre facilitatile hotelului se numara sala de fitness, sauna, piscina interioara incalzita, jacuzzi, centru wellness, piscina exterioara cu terasa, piscina pentru copii, restaurante si snack bar la piscina.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Valparaiso Palace & Spa ★★★★★ Palma Ciudad

  Hotel Valparaiso Palace & Spa ★★★★★ Palma Ciudad

  Hotelul Valparaiso Palace este localizat excelent cu vedere la Palma Bay si inconjurat de gradini magnifice. Centrul orasului este la doar cateva minute, iar hotelul va ofera numeroase facilitati, pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta de vis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Continental ★★★★ Palma Ciudad

  Hotel Continental ★★★★ Palma Ciudad

  Hotelul Continental este ideal localizat in apropiere de centrul orasului. Cea mai apropiata plaja se afla la 2 km de hotel. Sala de conferinte are o capacitate de 80 locuri si aveti la dispozitie echipament tehnic. Restaurantul este elegant decorat cu lucrari de arta. Camerele sunt confortabile iar printre facilitati se numara sala de gimnastica, jacuzzi, sauna si baie turceasca.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Catalonia Majorica ★★★★ Palma Ciudad

  Hotel Catalonia Majorica ★★★★ Palma Ciudad

  Hotelul Catalonia Majorica va ofera o vacanta confortabila, vedere spre bulevard si Palma Bay. Turistii cazati in acest hotel se vor bucura de piscina si restaurant, de asemeni cu vedere la golf. In imprejurimi veti descoperi centrul comercial Porto Pi.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Hesperia Ciutat de Mallorca ★★★★ Palma Ciudad

  Hotel Hesperia Ciutat de Mallorca ★★★★ Palma Ciudad

  Hotelul Hesperia Ciutat de Mallorca este localizat intr-o zona rezidentiala din Palma, oferind turistilor sai numeroase facilitati printre care piscina, gradini mari, sauna, centru de fitness, bar, restaurant, sala de conferinte, parcare privata. Toate camerele au aer conditionat, televizor prin satelit, seif si minibar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Tryp Palma Bosque ★★★ Palma Ciudad

  Hotel Tryp Palma Bosque ★★★ Palma Ciudad

  Hotelul Tryp Palma Bosque este localizat in El Terraneo, o zona din Palma care este cunoscuta pentru viata de noapte. Hotelul se afla la doar cateva minute de centrul istoric si are in imprejurimi mai multe terenuri de golf. Turistii cazati in acest hotel vor avea parte de confort si relaxare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Costa Azul ★★★★ Palma Ciudad

  Hotel Costa Azul ★★★★ Palma Ciudad

  Hotelul Costa Azul se bucura de o locatie buna in Mallorca, cu vedere la golf si in apropiere de magazine, baruri si restaurante. Personalul este prietenos si profesional. Hotelul ofera turistilor sai confort, piscina interioara si numeroase alte facilitati pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta de vis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Zurbaran ★★★ Palma Ciudad

  Hotel Zurbaran ★★★ Palma Ciudad

  Hotelul Zurbaran este perfect localizat pentru a vizita Palma si imprejurimile ce ofera numeroase atractii. Hotelul se afla la mica distanta de bulevardul Paseo Maritimo si la 500 m de Castelul Bellver, cu vedere interesanta spre Orasul Vechi. Aici va puteti relaxa si descoperi baruri, cafenele si restaurante.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Bahamas ★★★ El Arenal

  Hotel Bahamas ★★★ El Arenal

  Hotelul Bahamas este locatia ideala pentru vacanta in aceasta destinatie. Este inconjurat de o padure de pini, deasa si linistita si este localizat la doar 600 m de plaja Palma, in apropiere de zona comerciala El Arenal. Centrul orasului Palma este la 17 km, iar aeroportul principal este la 6 km. Imprejurimile sunt naturale, relaxante, iar vacanta dumneavoastra cu siguranta va fi una minunata.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel SBH Jandia Resort ★★★ Jandia

  Hotel SBH Jandia Resort ★★★ Jandia

  SBH Jandia Resort ofera turistilor sai camere si apartamente si este situat langa plaja Jandia, langa zona protejata ‚Salar de Jandia’ si in apropiere de oraselul Morro Jable. Turistii cazati in acest hotel vor avea placerea sa descopere plajele din Fuerteventura si meniul natural inconjurator.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel H10 Tindaya ★★★★ Costa Calma

  Hotel H10 Tindaya ★★★★ Costa Calma

  Hotelul H10 Tindaya are o atmosfera prietenoasa si o localizare excelenta langa plaja, fiind locul perfect pentru escapada si relaxare. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai o terasa spatioasa la piscina si numeroase alte facilitati, activitati si sporturi acvatice pline de adrenalina.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel H10 Sentido Playa Esmeralda ★★★★ Costa Calma

  Hotel H10 Sentido Playa Esmeralda ★★★★ Costa Calma

  Hotelul H10 Playa Esmeralda este inconjurat de gradini si are vedere spectaculoasa la mare, fiind situat la doar 50 m de plaja. Hotelul ofera turistilor sai piscina, terasa, restaurante, baruri si bar la piscina, pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel SBH Monica Beach ★★★ Costa Calma

  Hotel SBH Monica Beach ★★★ Costa Calma

  SBH Monica Beach este un hotel atractiv, cu o localizare minunata, langa plaja Costa Calma. Turistii cazati in acest hotel au la dispozitie numeroase facilitati ce includ magazine, baruri, restaurante si sporturi acvatice pline de adrenalina. Hotelul este inconjurat de palmieri si gradini si dispune de 2 piscine si bar la piscina.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Suite Hotel Altantis Fuerteventura Resort ★★★★ Corralejo

  Suite Hotel Altantis Fuerteventura Resort ★★★★ Corralejo

  Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort este inconjurat de gradini tropicale. Acest hotel modern va ofera Suite Junior comfortabile, atractiv decorate si foarte spatioase, cu balcon sau terasa. Hotelul are 5 piscine pentru adulti si o piscina separata pentru copii. Turistii cazati in acest hotel se vor bucura de centrul Spa Atlantis, cu 2 saune si un centru de infrumusetare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barcelo Jandia Mar ★★★★ Jandia

  Hotel Barcelo Jandia Mar ★★★★ Jandia

  Barcelo Jandia Mar este un hotel ce ofera o atmosfera placuta si relaxanta, dar si activitati si divertisment. Hotelul este situat la inaltime, pe un deal, cu vedere superba la mare. Hotelul va pune la dispozitie numeroase facilitati, optiuni se servire a mesei si facilitati pentru copii, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de vacanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barcelo Jandia Playa ★★★★ Jandia

  Hotel Barcelo Jandia Playa ★★★★ Jandia

  Hotelul Barcelo Jandia Playa ofera o atmosfera prietenoasa si are toate ingredientele pentru o vacanta fabuloasa. Hotelul este localizat langa plaja Jandia si la mica distanta de magazine, baruri, cafenele si restaurante. Barcelo Jandia Playa va ofera piscina pentru adulti, piscina separata pentru copii, snack bar si bar la piscina.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Fuerteventura Palace ★★★★ Jandia

  Hotel Iberostar Fuerteventura Palace ★★★★ Jandia

  Hotelul Iberostar Fuerteventura Palace este localizat intr-o zona linistita, langa plaja Jandia. Hotelul va pune la dispozitie 3 piscine inconjurate de palmieri si numeroase facilitati. La barul de la piscina va puteti relaxa cu un cocktail sau la barul piano va puteti bucura ocazional de muzica live. Cand vine vorba de servirea mesei, restaurantul bufet al hotelului va ofera diverse specialitati canariene, paste, salate si multe altele.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Playa Gaviotas ★★★★ Jandia

  Hotel Iberostar Playa Gaviotas ★★★★ Jandia

  Hotelul Iberostar Playa Gaviotas are o atmosfera prietenoasa si este excelent localizat langa plaja Gaviotas, pentru o vacanta de neuitat. In apropiere veti gasi plaja Jandia, cu palmieri si gradini unde va puteti relaxa. Hotelul va ofera o terasa spatiosa la piscina si sporturi acvatice.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Melia Gorriones ★★★★ Costa Calma

  Hotel Melia Gorriones ★★★★ Costa Calma

  Hotelul Melia Gorriones este localizat intr-o zona linistita, cu vedere splendida la mare, langa plaja Barca. Hotelul va pune la dispozitie piscina cu hidromasaj, piscina separata pentru copii, 2 baruri la piscina si un club pentru adulti, pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta minunata si relaxanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Fuerteventura Playa ★★★★ Costa Calma

  Hotel Fuerteventura Playa ★★★★ Costa Calma

  Hotelul Fuerteventura Playa este situat langa plaja din Costa Calma, cu acces direct din zona gradinilor si de la piscina hotelului. Fuerteventura Playa este un hotel modern, inconjurat de gradini cu flori si palmieri, oferind turistilor sai o vacanta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Royal Suite ★★★ Costa Calma

  Hotel Royal Suite ★★★ Costa Calma

  Hotelul Royal Suite ofera turistilor sai piscina si o buna localizare la doar 5 minute de plaja. Camerele sunt inconjurate de gradini subtropicale, unde palmierii creaza o atmosfera relaxanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel SHB Taro Beach ★★★★ Costa Calma

  Hotel SHB Taro Beach ★★★★ Costa Calma

  Hotelul SHB Taro Beach are o ambienta placuta si o localizare privilegiata in Costa Calma, langa plaja si in apropiere de centre comerciale, restaurante si baruri. Hotelul este ideal pentru o vacanta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Solvasa Geranios Suites ★★★★ Caleta de Fuste

  Hotel Solvasa Geranios Suites ★★★★ Caleta de Fuste

  Hotelul Solvasa Geranios Suites este localizat intre un teren de golf si plaja. Turistii cazati in acest hotel se vor bucura de lux, confort si vederi spectaculoase la mare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Globales Costa Tropical ★★★ Caleta de Fuste

  Hotel Globales Costa Tropical ★★★ Caleta de Fuste

  Hotelul Globales Costa Tropical este o buna alegere pentru turistii ce cauta o vacanta confortabila. Hotelul ofera piscina cu terasa, camere confortabile si restaurant-bufet. Plaja se afla la doar 2 km distanta si puteti descoperi imprejurimile.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Gran Hotel Atlantis Bahia Real ★★★★★ Corralejo

  Gran Hotel Atlantis Bahia Real ★★★★★ Corralejo

  Arhitectura in stil traditional a hotelului de 5 stele ofera acestuia un caracter personal, accentuat de servicii remarcabile si facilitati. Gran Hotel Atlantis Bahia Real (cunoscut in trecut ca si Kempinski Hotel Atlantis Bahia Real) este localizat langa plaja si ofera turistilor sai o vacanta linistita si relaxanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Atlantis Duna Park ★★★★ Corralejo

  Hotel Atlantis Duna Park ★★★★ Corralejo

  Atlantis Duna Park este un hotel atractiv, ce ofera maximul de confort si este inconjurat de gradini tropicale. Chiar daca este situat in centrul din Corralejo, hotelul este un paradis al linistii. Printre facilitati se numara magazine, baruri si restaurante. Plaja Grandes este la doar 50 m distanta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Dunas Mirador Maspalomas ★★★ Maspalomas

  Hotel Dunas Mirador Maspalomas ★★★ Maspalomas

  Hotelul Dunas Mirador Maspalomas este localizat intr-o zona linistita din Sonneland, dar destul de aproape pentru a va bucura de tot ceea ce are de oferit Maspalomas, incluzand magazine, baruri si restaurante. Dunas Mirador este un complex primitor, perfect pentru familii, grupuri de prieteni si cupluri.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Mur Neptuno ★★★★ Playa del Ingles

  Hotel Mur Neptuno ★★★★ Playa del Ingles

  Hotelul Mur Neptuno este special pentru adulti si ofera o atmosfera relaxanta fiind localizat la 900 m de plaja. Hotelul are in apropiere magazine si baruri. Printre facilitati se numara o superba piscina cu cascada si zona wellness in care va puteti rasfata cu diverse tratamente.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barcelo Margaritas ★★★★ Playa del Ingles

  Hotel Barcelo Margaritas ★★★★ Playa del Ingles

  Un hotel popular pentru toate varstele intr-o locatie ideala este Barcelo Margaritas, in apropiere de centrul comercial Gran Chapparal, baruri si cafenele. Aveti la dispozitie transport catre plaja Playa del Ingles, care este la mai putin de 2 km distanta, si catre plaja Maspalomas, la 3 km distanta. Turistii cazati in acest hotel au numeroase posibilitati de divertisment.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Gran Canaria Princess ★★★★ Playa del Ingles

  Hotel Gran Canaria Princess ★★★★ Playa del Ingles

  Hotelul Gran Canaria Princess este localizat in centrul din Playa del Ingles pe coasta de est din Maspalomas in sudul insulei, la 30 km de aeroportul din Gran Canaria. Hotelul ofera 430 camere spatioase intr-un mediu natural. Printre facilitati se numara piscine mari, dintre care una incalzita in perioada iernii si zona wellness. Aveti la dispozitie spatii deschise pentru a va bucura de programul de divertisment atat ziua cat si noaptea.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Caserio ★★★★ Playa del Ingles

  Hotel Caserio ★★★★ Playa del Ingles

  Hotelul Caserio este unul prietenos si primitor si este alegerea perfecta pentru familii si cupluri ce cauta o vacanta in imprejurimi incantatoare. Printre facilitati se numara piscina si camerele moderne in stil spaniol ce creaza o atmosfera placuta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Palmeras / Bungalows Riu Palmitos ★★★★ Playa del Ingles

  Hotel Riu Palmeras / Bungalows Riu Palmitos ★★★★ Playa del Ingles

  Riu Palmeras / Bungalows Riu Palmitos este un hotel confortabil localizat in apropiere de plaja in Playa del Ingles. Turistii cazati in acest hotel beneficiaza de o gama variata de facilitati, facandu-l alegerea perfecta pentru familii si cupluri.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Ifa Catarina ★★★★ Playa del Ingles

  Hotel Ifa Catarina ★★★★ Playa del Ingles

  Hotelul Ifa Catarina este localizat la 900 m de plaja, in apropiere de magazine si baruri. Personalul este prietenos si veti intra imediat in atmosfera de vacanta. Printre facilitatile hotelului se numara 2 superbe piscine cu jacuzzi inconjurate de palmieri si gradini subtropicale, 2 terenuri de tenis si club pentru copii.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Clubhotel Riu Waikiki ★★★ Playa del Ingles

  Clubhotel Riu Waikiki ★★★ Playa del Ingles

  Clubhotel Riu Waikiki este alegerea perfecta daca doriti o vacanta relaxanta si cu numeroase facilitati. Hotelul va pune la dispozitie piscina, iar atunci cand doriti sa iesiti, la doar 400 m veti gasi centrele comerciale Kasbah si Metro Commercial, baruri, cluburi, viata de noapte activa, restaurante si magazine.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Beverly Park ★★★ Playa del Ingles

  Hotel Beverly Park ★★★ Playa del Ingles

  Hotelul Beverly Park are o locatie superba in Gran Canaria, foarte aproape de plaja. Turistii cazati in acest hotel se vor bucura de o atmosfera comfortabila si primitoare. Personalul este prietenos si atent, iar printre facilitatile hotelului de numara un bar la piscina si terasa, locuri superbe pentru relaxare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Playa del Ingles ★★★ Playa del Ingles

  Hotel Playa del Ingles ★★★ Playa del Ingles

  Hotelul Playa del Ingles este localizat la 100 m de plaja si ofera turistilor sai piscina exterioara, WiFi gratis, aer conditionat in fiecare apartament, bucatarie cu frigider, restaurant, snack-bar si divertisment pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie una de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Green Field ★★★ Playa del Ingles

  Hotel Green Field ★★★ Playa del Ingles

  Hotelul Green Field este un complex armonios si modern localizat in Playa del Ingles, la doar 400 m de plaja. Hotelul a fost special conceput pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta de neuitat. Printre facilitati se numara: restaurante, baruri, supermarket, piscina.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Ifa Buenaventura ★★★ Playa del Ingles

  Hotel Ifa Buenaventura ★★★ Playa del Ingles

  Hotelul Ifa Buenaventura are o atmosfera vibranta si este contruit in stil modern. Turistii cazati in acest hotel au la dispozitie numeroase activitati si divertisment pentru toate gusturile. Hotelul ofera facilitati ce includ restaurante, baruri si 2 piscine. Playa del Ingles este la doar 900 m distanta, iar dunele Maspalomas la 1.5 km. In imprejurimi veti gasi baruri, restaurante, magazine si cluburi.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Ifa Interclub Atlantic ★★★ San Agustin

  Hotel Ifa Interclub Atlantic ★★★ San Agustin

  Hotelul Ifa Interclub Atlantic ofera vederi impresionante la Oceanul Atlantic si dunele de nisip Maspalomas. In locul plajei puteti alege sa va relaxati in gradinile tropicale sau la una dintre piscine. In acest hotel veti gasi numeroase optiuni de divertisment, inclusiv pentru copii.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Ifa Beach ★★★ San Agustin

  Hotel Ifa Beach ★★★ San Agustin

  Hotelul Ifa Beach, destinat adultilor, este un loc minunat pentru a va petrece vacanta. Fiind inconjurat de palmieri si avand vedere la Oceanul Atlantic, este locul perfect pentru relaxare. Turistii cazati in acest hotel se vor bucura de cele 2 piscine, iar in afara de acestea si de plaja, camerele sunt incantatoare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel San Agustin Beach Club ★★★★ San Agustin

  Hotel San Agustin Beach Club ★★★★ San Agustin

  Hotelul San Agustin Beach Club ofera turistilor sai vederi spectaculoase la mare, avand o atmosfera maritima ce recreaza stilul unui vas de croaziera. Hotelul are facilitati moderne si ofera servicii de inalta clasa. Turistii cazati in acest hotel vor descoperi restaurante cu meniuri excelente, piscine si baruri.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel BlueBay Beach Club ★★★★ San Agustin

  Hotel BlueBay Beach Club ★★★★ San Agustin

  Hotelul BlueBay Beach Club este localizat in San Agustin, in apropiere de plajele El Aguila, San Agustin si Las Burras. Atractii in zona ar putea fi centrele comerciale Kasbah si Yumbo. Hotelul ofera turistilor sai piscina exterioara, sauna, restaurant si bar, piscina pentru copii si magazin pentru suveniruri.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Melia Tamarindos ★★★★★ San Agustin

  Hotel Melia Tamarindos ★★★★★ San Agustin

  Localizat langa plaja in San Bartolome de Tirajana (San Agustin), hotelul Melia Tamarindos este in apropiere de plajele Las Burras si El Aguila. Atractiile din zona includ centrele comerciale Kasbah si Yumbo. Hotelul ofera turistilor sai centru Spa, 3 piscine exterioare si un teren de tenis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Costa Canaria ★★★★ San Agustin

  Hotel Iberostar Costa Canaria ★★★★ San Agustin

  Hotelul Iberostar Costa Canaria este situat in apropiere de Playa de San Agustin, plaja Las Burras si plaja El Aguila. De asemenea in apropiere veti gasi centrele comerciale Kasbah si Yumbo. Printre facilitati se numara piscina exterioara, Spa, cafenea, bar langa piscina, club de noapte, terasa si sauna.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Santa Catalina ★★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Hotel Santa Catalina ★★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Situat in centrul din Las Palmas de Gran Canaria, hotelul Santa Catalina este in apropiere de parcul Doramas, parcul San Telmo si muzeul Nestor, precum si Pueblo Canario si parcul Romano. Hotelul ofera facilitati precum Spa, piscina, sala de conferinte, restaurant, cafenea si bar.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Cristina Las Palmas ★★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Hotel Cristina Las Palmas ★★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Situat langa plaja, hotelul Cristina Las Palmas se afla in centrul din Las Palmas de Gran Canaria, langa muzeul Elder de Stiinte si Tehnologie, plaja Las Canteras si parcul Santa Catalina. In apropiere este si centrul comercial El Muelle si Las Palmas Ferry. Printre facilitatile hotelului se numara piscina si sala de conferinte.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Reina Isabel ★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Hotel Reina Isabel ★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Localizat langa plaja de las Canteras, hotelul Reina Isabel este ideal pentru vacanta. Fiind recent renovat, hotelul ofera turistilor cazati o multime de facilitati atractive.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Concorde ★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Hotel Concorde ★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Situat langa plaja in Las Palmas de Gran Canaria, hotelul Concorde este in apropiere de parcul Santa Catalina, Las Palmas Ferry si Plaza Espana. De asemenea, in apropiere este scoala Gran Canaria si muzeul Elder de Stiinte si Tehnologie. Printre facilitatile hotelului se numara: restaurant, bar, cafenea, sala de conferinte si echipament audiovizual.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Best Western Plus Hotel Cantur ★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Best Western Plus Hotel Cantur ★★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Localizat langa plaja, hotelul Best Western Plus Cantur se afla langa muzeul Elder de Stiinte si Tehnologie si langa parcul Santa Catalina. In apropiere se gaseste si centrul comercial El Muelle si Las Palmas Ferry. Hotelul are piscina exterioara, sauna si piscina pentru copii, club de noapte si terasa pe astupis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Aloe Canteras ★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Hotel Aloe Canteras ★★★ Las Palmas de Gran Canaria

  Situat langa plaja in Las Palmas de Gran Canaria, hotelul Aloe Canteras este in apropiere de muzeul Elder de Stiinte si Tehnologie. Atractiile din zona includ parcul Santa Catalina si centrul comercial El Muelle.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Beatriz Costa & Spa ★★★★ Costa Teguise

  Hotel Beatriz Costa & Spa ★★★★ Costa Teguise

  Stilizatul hotel Beatriz Costa & Spa va ofera o piscina minunata cu palmieri si camere confortabile pentru o vacanta relaxata. Turistii cazati in acest hotel au la dispozitie baruri si restaurante cu gust. Atunci cand doriti sa iesiti, centrul din Costa Teguise este in apropiere, precum si plaja.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Melia Salinas ★★★★★ Costa Teguise

  Hotel Melia Salinas ★★★★★ Costa Teguise

  Hotelul Melia Salinas este localizat langa plaja in Costa Teguise, in apropiere de plaja Las Cucharas si de terenul de golf. In imprejurimi veti descoperi fundatia Cesar Manrique si gradina Cactus. Printre facilitatile hotelului se numara 2 piscine exterioare, Spa, sauna si un centru fitness.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barcelo Lanzarote Resort ★★★★ Costa Teguise

  Hotel Barcelo Lanzarote Resort ★★★★ Costa Teguise

  Hotelul Barcelo Lanzarote Resort este localizat in Costa Teguise, in apropiere de clubul de golf, fundatia Cesar Manrique si plaja Las Cucharas. Turistii cazati in acest hotel vor descoperi un loc linistit pentru o vacanta perfecta. Hotelul va ofera 3 piscine, teren de joaca si 2 piscine pentru copii.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel H10 Lanzarote Gardens ★★★ Costa Teguise

  Hotel H10 Lanzarote Gardens ★★★ Costa Teguise

  Hotelul H10 Lanzarote Gardens este localizat langa plaja in Costa Teguise. In imprejurimi veti gasi Fundatia Cesar Manrique si gradina Cactus. Printre facilitatile oferite de hotel se numara 2 piscine, un teren de tenis si piscina pentru copii, bar la piscina si bar in receptie, terasa pe acoperis, club pentru copii.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Lancelot ★★★ Arrecife

  Hotel Lancelot ★★★ Arrecife

  Hotelul Lancelot este situat in Arrecife, in apropiere de Centro Asociado de la UNED de Lanzarote, plaja El Reducto si centrul comercial Deiland. Hotelul dispune de piscina exterioara si centru de fitness. Hotelul este ideal atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru vacante relaxante. Printre facilitati se numara cafenea, restaurant, bar, terasa pe astupis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Clubhotel Riu Paraiso Lanzarote Resort ★★★★ Puerto del Carmen

  Clubhotel Riu Paraiso Lanzarote Resort ★★★★ Puerto del Carmen

  Clubhotel Riu Paraiso Lanzarote Resort este un complex elegant si este situat la departare de plaja. Veti descoperi gradini superbe si plimbandu-va in imprejurimi printre palmieri veti ajunge la zona piscinei.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Lanzarote Village ★★★★ Puerto del Carmen

  Hotel Lanzarote Village ★★★★ Puerto del Carmen

  Hotelul Lanzarote Village a fost recent renovat si este situat langa plaja Los Pocillos iar in imprejurimi veti gasi cafenele, baruri, restaurante si spatii comerciale. Hotelul este primitor, modern si este situat intr-o zona linistita, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de vacanta in Lanzarote.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Floresta ★★★ Puerto del Carmen

  Hotel Floresta ★★★ Puerto del Carmen

  Hotelul confortabil Floresta este localizat in Puerto del Carmen, Lanzarote, langa plaja Los Pocillos. Hotelul este o buna alegere pentru vacanta in familie, in care puteti petrece timp la plaja si va puteti plimba pe jos sau cu bicicleta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Hesperia Lanzarote ★★★★★ Puerto Calero

  Hotel Hesperia Lanzarote ★★★★★ Puerto Calero

  Luxosul si prietenosul hotel Hesperia Lanzarote este o alegere fantastica pentru familii si cupluri ce doresc o vacanta in imprejurimi minunate. Hotelul va ofera o buna selectie de facilitati ce include printre altele si un centru de infrumusetare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Costa Calero ★★★★ Puerto Calero

  Hotel Costa Calero ★★★★ Puerto Calero

  Hotelul Costa Calero ofera turistilor sai o vacanta in confort si stil. Fiind localizat langa plaja, ofera vederi panoramice spre golful Puerto Calero si aveti la dispozitie o multime de facilitati pentru a satisface toate gusturile.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Los Fariones ★★★★ Puerto del Carmen

  Hotel Los Fariones ★★★★ Puerto del Carmen

  Inconjurat de gradini ce ofera o atmosfera linistita, hotelul Los Fariones se bucura de o locatie frumoasa in Puerto del Carmen. Veti descoperi facilitati ce includ tenis si monigolf, dar si zona piscinei. In imprejurimi veti gasi magazine, baruri si restaurante.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Hipotels Natura Palace ★★★★ Playa Blanca

  Hotel Hipotels Natura Palace ★★★★ Playa Blanca

  Hipotels Natura Palace este un hotel de 4 stele localizat in Playa Blanca, Lanzarote, langa plaja si ofera turistilor sai o zona cu gradina si piscina de 52000 m2. In plus, hotelul va pune la dispozitie 269 camere confortabile cu vederi spectaculoase la mare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Papagayo ★★★★ Playa Blanca

  Hotel Iberostar Papagayo ★★★★ Playa Blanca

  Avand o multime de facilitati de oferit, hotelul Iberostar Papagayo este o alegere excelenta. Complexul este localizat intr-o zona linistita, in apropiere de centrul din Playa Blanca, usor accesibil.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar La Bocayna Village ★★★★ Playa Blanca

  Hotel Iberostar La Bocayna Village ★★★★ Playa Blanca

  Iberostar La Bocayna Village combina fantastica sa locatie cu golful Las Coloradas si va ofera camere spatioase si un areal de facilitati ce include piscine. Nisipul auriu din Playa Blanca este la doar 300 m, iar centrul este la 4 km.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Hesperia Playa Dorada ★★★★ Playa Blanca

  Hotel Hesperia Playa Dorada ★★★★ Playa Blanca

  Localizat central in Playa Blanca, acest primitor hotel este situat langa plaja. In imprejurimi veti descoperi magazine, restaurante, baruri si alei perfecte pentru promenada. Hotelul ofera nenumarate posibilitati de divertisment pentru toate varstele.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Sandos Papagayo Beach Resort ★★★★ Playa Blanca

  Hotel Sandos Papagayo Beach Resort ★★★★ Playa Blanca

  Hotelul Sandos Papagayo Beach Resort este localizat intr-o frumoasa zona in Playa Blanca, langa Rezervatia Naturala Papagayo. Hotelul este inconjurat de gradini cu palmieri si va pune la dispozitie 5 restaurante, dintre care 3 tip bufet, 5 piscine, fiecare cu terasa, precum si multe alte facilitati si optiuni de divertisment pentru toate varstele.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel THB Tropical Island ★★★★ Playa Blanca

  Hotel THB Tropical Island ★★★★ Playa Blanca

  Hotelul THB Tropical Island este localizat in apropiere de plaja si ofera apartamente cu facilitati moderne pentru o vacanta confortabila. In zona exterioara, turistii vor descoperi piscina cu zona speciala pentru copii. THB Tropical Island este alegerea perfecta pentru familii si cupluri ce vor sa exploreze Lanzarote.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel HL Club Playa Blanca ★★★★ Playa Blanca

  Hotel HL Club Playa Blanca ★★★★ Playa Blanca

  Complexul este situat in Lanzarote, in partea de sud, langa Rezervatia Naturala Los Ajaches, cu vedere la insulele Lobos si Fuerteventura. Relaxati-va langa piscina sau plimbati-va pe plajele Papagayo, in apropiere de hotel. Daca va plac activitatile in aer liber, Parcul National Timafaya este de asemenea in apropiere. Playa Blanca este locul perfect pentru a evada si a va bucura de atmosfera primitoare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel H10 Rubicon Palace ★★★★ Playa Blanca

  Hotel H10 Rubicon Palace ★★★★ Playa Blanca

  Hotelul H10 Rubicon Palace este un Resort localizat in Playa Blanca, in sudul insulei Lanzarote. Descoperiti terasa Chill-Out cu vedere la mare, piscine spectaculoase, bucatarie diversificata si o mare varietate de activitati pentru adulti si pentru copii de toate varstele. Hotelul dispune de Centru Spa cu tratamente personalizate.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Lanzarote Park ★★★ Playa Blanca

  Hotel Iberostar Lanzarote Park ★★★ Playa Blanca

  Hotelul Iberostar Lanzarote Park este un complex pentru familii localizat in Playa Flamingo, locul perfect pentru oricine doreste o vacanta cu copiii in Lanzarote. Hotelul dispune de 113 camere duble si 219 camere pentru familii, majoritatea cu vedere impresionanta la mare. Veti descoperi 7 piscine, centru de fitness, divertisment pentru toate varstele si multe alte facilitati.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Royal Monica Playa Blanca ★★★ Playa Blanca

  Hotel Royal Monica Playa Blanca ★★★ Playa Blanca

  Hotelul Royal Monica este localizat la doar cativa metri de plaja, in Lanzarote, in partea de sud. Acesta ofera terenuri de tenis si de volei, Sali de gimnastica si fitness, gratuite pentru turistii sai. Hotelul este la 4 km de Playa Blanca si are vedere la Oceanul Atlantic si la insula Fuerteventura, oferind o piscina mare exterioara, cu terasa si gradina.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel THB Royal ★★★ Playa Blanca

  Hotel THB Royal ★★★ Playa Blanca

  Hotelul THB Royal este localizat in Lanzarote in partea de sud, in satul Playa Blanca. Acest mic sat pescaresc din Yaiza si-a pastrat caracteristicile in ciuda dezvoltarii turistice. Complexul are 200 de apartamente pe doua etaje si ofera turistilor sai doua piscine cu solar. In apropiere veti descoperi unele dintre cele mai frumoase atractii turistice din Lanzarote: Coasta Papagayo, El Golfo si multe altele.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Gran Melia Resort ★★★★★ Guia de Isora

  Gran Melia Resort ★★★★★ Guia de Isora

  Resortul Gran Melia este cunoscut pentru atentia la detalii din fiecare camera, creand o sedere personalizata pentru a va asigura satisfactia si confortul. Imaginati-va experienta apusului soarelui in mare in timp ce va relaxati in piscina sau pe terasa uneia dintre Suite.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Iberostar Gran Hotel El Mirador ★★★★★ Costa Adeje

  Iberostar Gran Hotel El Mirador ★★★★★ Costa Adeje

  Lux, atentie si eleganta sunt cuvinte ce descriu hotelul Iberostar El Mirador, ce dispune de 120 Suite si este localizat intr-o frumoasa zona din Costa Adeje, langa faimoasa plaja del Duque.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Bahia Principe Tenerife ★★★★ Costa Adeje

  Hotel Bahia Principe Tenerife ★★★★ Costa Adeje

  Primul lucru pe care il veti observa la hotelul Bahia Principe Tenerife este culoarea pastel a cladirii, cu terasa mare si doua piscine impresionante. Hotelul ofera vederi fantastice si o selectie de restaurante. Turistii cazati in acest hotel se pot bucura si de facilitatile hotelului Bahia Principe Costa Adeje.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Anthelia ★★★★★ Costa Adeje

  Hotel Iberostar Anthelia ★★★★★ Costa Adeje

  Hotelul Iberostar Anthelia este un fabulos Resort de 5 stele localizat in Costa Adeje, Tenerife. Facilitatile sale luxoase sunt special concepute pentru cupluri, familii cu copii dar si pentru cei aflati in calatorie de afaceri. Hotelul dispune de 180 camere duble standard, 28 camere superioare, 15 Suite cu vedere la mare si 142 camere pentru familii.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Las Dalias ★★★★ Costa Adeje

  Hotel Iberostar Las Dalias ★★★★ Costa Adeje

  Hotelul IBEROSTAR Las Dalias All Inclusive este situat in inima Plajei del Bobo si se focuseaza pe distractia familiilor. In insula Tenerife, in apropiere de frumoasele plaje din Costa Adeje, hotelul dispune de 404 camere, iar printre facilitati se numara sala de gimnastica, sala de lectura si de conferinte si cele mai stilate si relaxante restaurante si baruri.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Bouganville Playa ★★★★ Costa Adeje

  Hotel Iberostar Bouganville Playa ★★★★ Costa Adeje

  Hotelul IBEROSTAR Bouganville Playa este localizat langa Playa del Bobo. Acest hotel de top este ideal pentru vacanta in familie si ofera servicii profesionale, activitati nenumarate si confortul la care va asteptati in Costa Adeje.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Melia Jardines del Teide ★★★★ Costa Adeje

  Hotel Melia Jardines del Teide ★★★★ Costa Adeje

  Hotelul Meliá Jardines del Teide este localizat in Costa Adeje, cea mai exclusivista zona din sudul insulei Tenerife. Hotelul are o arhitectura unica, adaptata mediului inconjurator si dispune de 12000 m2 de gradini si terase.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Torviscas Playa ★★★★ Costa Adeje

  Hotel Iberostar Torviscas Playa ★★★★ Costa Adeje

  IBEROSTAR Torviscas Playa este un hotel de 4 stele din Tenerife situat langa plaja, intr-o zona frumoasa, naturala. Camerele sale spatioase satisfac nevoile turistilor. Sunt activitati special concepute pentru cei mici, iar acest aspect face ca hotelul sa fie alegerea ideala pentru vacanta in familie.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Troya Tenerife ★★★★ Costa Adeje

  Hotel Troya Tenerife ★★★★ Costa Adeje

  Situat langa plaja din Costa Adeje si foarte aproape de Centrul Magma, hotelul Troya Tenerife ofera atmosfera perfecta pentru a va bucura de clima tropicala din Tenerife in orice moment al anului.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Gran Hotel Bahia Del Duque Resort ★★★★★ Costa Adeje

  Gran Hotel Bahia Del Duque Resort ★★★★★ Costa Adeje

  Gran Hotel Bahia Del Duque Resort este localizat langa plaja Del Duque si este construit in stilul insulelor Canare. Hotelul este situat intr-o gradina tropicala, iar in imprejurimi veti gasi magazine si terase.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Mediterranean Palace ★★★★★ Playa de las Americas

  Hotel Mediterranean Palace ★★★★★ Playa de las Americas

  Hotelul Mediterranean Palace este unul dintre cele 5 hoteluri de lux din Resortul Mare Nostrum si are vedere la plaja si la munte. Acesta ofera o selectie de facilitati printre care veti gasi magazine, baruri, restaurante si veti descoperi vibranta viata de noapte.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Cleopatra Palace ★★★★ Playa de las Americas

  Hotel Cleopatra Palace ★★★★ Playa de las Americas

  Hotelul Cleopatra Palace este special conceput pentru cuplurile ce vor sa viziteze Tenerife. Veti gasi camere cu vederi romantice la mare, piscina in stil roman si servicii personalizate pentru o vacanta de vis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Sol Tenerife ★★★★ Playa de las Americas

  Hotel Sol Tenerife ★★★★ Playa de las Americas

  Hotelul Sol Tenerife este localizat chiar langa plaja Troya, parcul Siam, Aqualand, parcul Jungle si terenul de golf Las Americas. Serviciile excelente, climatul vesnic primavaratic si superbele facilitati fac din Sol Tenerife alegerea perfecta pentru sederea pe insula.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Spring Hotel Vulcano ★★★★ Playa de las Americas

  Spring Hotel Vulcano ★★★★ Playa de las Americas

  Spring Hotel Vulcano este localizat in Playa de las Americas, Tenerife. Turistii il vor gasi aproape de plaja si langa spatiile acestuia comerciale si de divertisment. Hotelul ofera camere spatioase si o multime de facilitati pentru un confort maxim.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel La Siesta Tenerife ★★★★ Playa de las Americas

  Hotel La Siesta Tenerife ★★★★ Playa de las Americas

  Descoperiti hotelul complet renovat La Siesta Tenerife ce se focuseaza pe familii (parcul Magic este perfect pentru cei mici). Hotelul ofera confort, gastronomie unica si divertisment pentru o vacanta minunata.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Bonanza ★★★ Playa de las Americas

  Hotel Bonanza ★★★ Playa de las Americas

  Hotelul Bonanza este situat la doar 450 m de plaja Troya si de centrul din Playa de las Americas, dar este o zona linistita si perfecta pentru cei ce doresc sa fie aproape de restaurante si baruri.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Vincci Seleccion Buenavista Golf & Spa ★★★★★ Buenavista del Norte

  Hotel Vincci Seleccion Buenavista Golf & Spa ★★★★★ Buenavista del Norte

  Hotelul Vincci Selección Buenavista Golf & Spa este situat in Buenavista del Norte, Tenerife si este decorat in stil colonial. Serviciile oferite sunt de inalta clasa iar turistii cazati in acest hotel vor avea parte de o experienta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Iberostar Grand Hotel Mencey ★★★★★ Santa Cruz de Tenerife

  Iberostar Grand Hotel Mencey ★★★★★ Santa Cruz de Tenerife

  Declarat spatiu cu mostenire culturala si complet renovat in 2011, hotelul IBEROSTAR Grand Mencey este localizat in Santa Cruz de Tenerife. Hotelul este o bijuterie arhitecturala si combina luxul urban cu conceptul modern VIP.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Catalonia Punta del Rey ★★★★ Santa Cruz de Tenerife

  Hotel Catalonia Punta del Rey ★★★★ Santa Cruz de Tenerife

  Situat la 14 km de Santa Cruz de Tenerife, hotelul Catalonia Punta del Rey va pune la dispozitie 2 piscine si WiFi gratuit in zonele publice. Daca va doriti o vacanta activa, puteti juca tenis sau puteti merge la sala de gimnastica. Hotelul ofera un bufet excelent, snack la piscina si restaurantul Tenerife Fusión.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden ★★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden ★★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotelul Botanico & The Oriental Spa Garden este localizat in Puerto de la Cruz, Tenerife si este cel mai prestigios hotel de lux din Insulele Canare. Fiind singurul hotel oficial de 5 stele ’Grand Lux’, acesta are o atmosfera eleganta si linistita. In 1998, hotelul Botanico a fost primul din Insulele Canare care a devenit membru al luxosului grup hotelier "The Leading Hotels of The World".

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Puerto Palace ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Puerto Palace ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotelul Puerto Palace este localizat intr-o zona rezidentiala din Puerto de la Cruz si va pune la dispozitie gradini, piscine si numeroase alte facilitati.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Bahia Principe San Felipe Sup. ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Bahia Principe San Felipe Sup. ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotelul Bahia Principe San Felipe este inconjurat de gradini frumoase si are vederi spectaculoase la mare. Acest hotel este o alegere minunata deoarece ofera distractie si o multime de facilitati.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel H10 Tenerife Playa ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel H10 Tenerife Playa ★★★★ Puerto de la Cruz

  Situat in partea de nord din Tenerife, de-a lungul coastei Puerto de la Cruz, hotelul H10 Tenerife Playa se afla la doar 50 m de mare. Facilitatile complete ale hotelului includ piscine, variate optiuni de servire a mesei si Sali de conferinte pentru orice fel de eveniment.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Garoe ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Riu Garoe ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotelul Riu Garoe este localizat in partea de nord din Tenerife si ofera o gama variata de servicii si facilitati precum: piscina exterioara si interioara, jacuzzi, solar si sauna. Bufetul restaurant va ofera cea mai buna mancare din Insulele Canare dar si din bucataria internationala, pentru a satisface toate gusturile.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Sol Puerto Playa ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Sol Puerto Playa ★★★★ Puerto de la Cruz

  Localizat in partea de nord din Tenerife, in inima statiunii Puerto de la Cruz, la doar 150 m de frumoasa plaja Jardín, si langa Plaza del Charco, Playa de Martiánez, piscinele Martiánez si parcul Loro, hotelul Sol Puerto Playa este perfect pentru a descoperi Tenerife datorita locatiei privilegiate centrale, climatului vesnic primavaratic, facilitatilor si calitatii serviciilor oferite.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Catalonia Las Vegas ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Catalonia Las Vegas ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotelul Catalonia Las Vegas este localizat in centrul din Puerto de la Cruz si ofera conexiune WiFi gratuita in zonele publice. Hotelul este situat langa plaja, are vederi spectaculoase la mare iar zona cu gradini este perfecta pentru relaxare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Blue Sea Puerto Resort ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Blue Sea Puerto Resort ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotelul Blue Sea Puerto Resort este situat in Puerto de la Cruz si este compus din 2 cladiri unde veti gasi facilitati precum sala de gimnastica, Spa, piscine, terenuri de tenis, iar copiii au la dispozitie un club special.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Gran Hotel Turquesa Playa ★★★★ Puerto de la Cruz

  Gran Hotel Turquesa Playa ★★★★ Puerto de la Cruz

  Gran Hotel Turquesa Playa este situat in Puerto de la Cruz si ofera turistilor sai vederi panoramice, facilitati pentru copii, baruri si restaurante, pentru ca dumneavoastra sa aveti o vacanta minunata.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Diamante Suites ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Diamante Suites ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotelul Diamante Suites este situat in zona Turquesa Playa, in statiunea Puerto de la Cruz, in partea de nord a insulei Tenerife, la 300 m de Playa Jardin. In imprejurimi veti descoperi multe atractii precum parcul Loro sau Valle de La Orotava. Hotelul ofera turistilor sai confort maxim si facilitati pentru a satisface orice necesitate.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Solvasa Concordia Playa ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Solvasa Concordia Playa ★★★★ Puerto de la Cruz

  Situat in centrul orasului, hotelul Solvasa Concordia Playa ofera cu usurinta acces la spatiul de shopping din Puerto de la Cruz, numeroase activitati si spatii de divertisment.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Trianflor ★★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Trianflor ★★★★ Puerto de la Cruz

  Acest hotel atractiv este situat central la doar 600 m de Jardin Beach, la 200 m de Plaza del Charco si la 800 m de piscinele naturale din Lago Martianez. Aveti la dispozitie numeroase magazine, baruri si restaurante in imprejurimile hotelului.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Marquesa ★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Marquesa ★★★ Puerto de la Cruz

  Hotelul Marquesa ofera o vedere minunata la Muntele Teide si este situat in centrul din Puerto de la Cruz, in zona pietonala, langa piata Iglesia, la 300 m de piscinele cu apa sarata Lago Martianez, la cativa km de parcul Loro si la 25 km de aeroportul Los Rodeos.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Perla Tenerife ★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Perla Tenerife ★★★ Puerto de la Cruz

  Turistii cazati in hotelul Perla Tenerife au la dispozitie numeroase atractii in zona, incluzand parcul Loro, gradina botanica La Orotava, gradina Sitio Litre si parcul Taoro. In apropiere sunt si Mirador de La Paz si gradinile acvatice Risco Belle.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Panoramica Garden ★★★ Puerto de la Cruz

  Hotel Panoramica Garden ★★★ Puerto de la Cruz

  Hotelul este localizat in partea de nord in Tenerife, in unul dintre locurile cele mai privilegiate in ceea ce priveste bogatia naturala si dispune de apartamente si studio-uri. Hotelul se afla intr-o zona linistita, rezidentiala, cu vedere la mare si la munte.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Paradisus Varadero Resort & Spa ★★★★★ Varadero

  Hotel Paradisus Varadero Resort & Spa ★★★★★ Varadero

  Hotelul este localizat pe plaja, in zona Rincon Francés. Resortul Eco de 5 stele dispune de 510 camere. Hotelul este unul elegant si este recomandat pentru familii, nunti, luni de miere si Spa.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa ★★★★★ Varadero

  Hotel Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa ★★★★★ Varadero

  Hotelul este localizat in una dintre cele mai bune zone din Varadero beach. Este un resort de 5 stele cu 630 camere, special conceput pentru persoane peste 18 ani si este recomandat pentru nunti, luni de miere si Spa.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Melia Varadero ★★★★★ Varadero

  Hotel Melia Varadero ★★★★★ Varadero

  Receptia circulara cu lumina naturala si cele 3 etaje cu vedere panoramica spre lac, dar si frumoasele gradini reprezinta principala atractie a acestui hotel de 5 stele localizat intre Las Americas Resort, Meliá Las Americas si Sol Palmeras, la cativa metri de Varadero Golf Club si langa Plaza America Convention Centre.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Melia Peninsula Varadero ★★★★★ Varadero

  Hotel Melia Peninsula Varadero ★★★★★ Varadero

  Hotelul Meliá Peninsula Varadero este cea mai buna alegere pentru vacanta in familie sau cu prietenii. Aveti la dispozitie mai multe piscine, alei cu terase si gradini, lacuri. Hotelul dispune si de Club Amigos, cu program special zilnic pentru copii.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Laguna Azul ★★★★★ Varadero

  Hotel Iberostar Laguna Azul ★★★★★ Varadero

  Hotelul Iberostar Laguna Azul este situat pe plaja Varadero si ofera privelisti minunate ale imprejurimilor tropicale. Resortul are o mare varietate de camere, baruri, restaurante si ofera o multime de activitati turistilor sai, facandu-l astfel una dintre destinatiile preferate de vacanta din Cuba.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Varadero ★★★★★ Varadero

  Hotel Iberostar Varadero ★★★★★ Varadero

  Hotelul Iberostar Varadero de 5 stele All Inclusive este localizat langa plaja. Calitatea serviciilor, camerele spatioase si marea varietate de activitati fac ca acest hotel luxos sa fie alegerea perfecta pentru vacanta in Varadero. In plus, turistii cazati in acest hotel pot experimenta esenta Cubei prin gastronomie si muzica.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Roc Arenas Doradas ★★★★ Varadero

  Hotel Roc Arenas Doradas ★★★★ Varadero

  Hotelul Roc Arenas Doradas este caracterizat de arhitectura caraibeana, iar terenul pe care este localizat are o suprafata de 20 de acri. Constructia hotelului care nu este inalta se integreaza perfect cu palmierii, peisajul pitoresc de la piscina pentru adulti, cu cea speciala pentru copii si cu jacuzzi-ul in aer liber.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Blau Marina Varadero Resort ★★★★★ Varadero

  Hotel Blau Marina Varadero Resort ★★★★★ Varadero

  Blau Marina Varadero Resort All Inclusive este un luxos hotel inconjurat de gradini frumoase si are vederi splendide. Hotelul ofera clientilor sai servicii excelente si un mediu confortabil pentru o vacanta memorabila.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Allegro Varadero ★★★★ Varadero

  Hotel Allegro Varadero ★★★★ Varadero

  Alegeti sa va petreceti vacanta la Allegro Varadero. Hotelul ofera o mare varietate de activitati, perfecte pentru distractia cuplurilor si a familiilor. Va puteti relaxa, face sport atat pe uscat cat si in apa, iar viata de noapte este activa.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Nacional de Cuba ★★★★★ Havana

  Hotel Nacional de Cuba ★★★★★ Havana

  Hotelul de 8 etaje construit in stil spaniol este amplasat in varful unui deal cu vedere la Malecon si ofera turistilor posibilitatea de a vedea atat centrul vechi al orasului cat si districtul Vedado. Gradinile ce inconjoara hotelul sunt formidabile si primitoare, perfecte pentru a va relaxa dupa o zi de explorare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Parque Central ★★★★★ Havana

  Hotel Iberostar Parque Central ★★★★★ Havana

  Elegantul hotel de 5 stele Iberostar Parque Central este localizat in centrul orasului Havana. Cunoscut pentru arhitectura in stil colonial spaniol, acest hotel este considerat ca fiind cel mai bun din Havana; este un excelent punct de plecare pentru turistii ce vor sa descopere istoria Cubei. Fie ca sunteti in familie sau in cuplu, hotelul va garanteaza o experienta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Armadores de Santander ★★★★ Havana

  Hotel Armadores de Santander ★★★★ Havana

  Pentru turistii ce ii calca pragul, hotelul Armadores de Santander ofera o vacanta confortabila, cu toate facilitatile necesare caracteristice mediului urban. Aveti la dispozitie barul La Marina, cu geamuri mari in stil frantuzesc, iar camerele sunt in stil baroc.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Telegrafo ★★★★ Havana

  Hotel Telegrafo ★★★★ Havana

  Hotelul Telegrafo este cel mai vechi hotel din Cuba si a fost deschis pentru prima data pentru public in jurul anilor 1860. Telegrafo s-a mutat in locatia prezenta in 1888. In anul 1914 in camere si in restaurant erau telefoane ce permiteau turistilor conversatii atat nationale cat si internationale. Stilul original, inovativ si cosmopolit este inca vizibil in hotelul Telegrafo.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel O'Farril ★★★★ Havana

  Hotel O'Farril ★★★★ Havana

  Hotelul O’Farril este localizat langa pitorescul golf Havana si langa piata Catedralei din Havana. Este exemplul perfect pentru arhitectura neoclasica ce era in voga in secolul al 19-lea. Hotelul era un palat in trecut si se mandreste cu nivelul ridicat de servicii personale pe care le ofera turistilor sai.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Raquel ★★★★ Havana

  Hotel Raquel ★★★★ Havana

  Hotelul Raquel ofera turistilor sai o ambianta frumoasa si romantica. 25 de camere confortabile sunt amenajate in jurul unui atrium impresionant. Restaurantul hotelului este elegant si serveste mancare evreiasca, acesta fiind si stilul pe care il veti descoperi in hotel.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Tryp Habana Libre ★★★★★ Havana

  Hotel Tryp Habana Libre ★★★★★ Havana

  Este considerat cel mai ’superlativ’ hotel: cel mai inalt, cel mai bine pozitionat, cele mai multe camere, cele mai mari camere, cele mai multe si cele mai mari Sali de conferinte si cel mai cosmopolitan hotel din Havana. Acest hotel de 5 stele este localizat in centrul orasului Havana, in zona populara La Rampa in Vedado, in apropiere de cinema, teatre, Universitatea Havana, mall-uri si alte atractii turistice.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Melia Habana ★★★★★ Havana

  Hotel Melia Habana ★★★★★ Havana

  Modern, elegant si confortabil, Melia Habana este localizat langa Miramar Trade Centre si pe coasta Havanei, fiind un hotel de 5 stele conventional, cu o suprafata de 10000 m2 si 9 etaje. Diferitele tipuri de camere luxoase, Suite si Suite Junior au vedere panoramica spre oras, gradini si piscina. Majoritatea camerelor are vedere la mare.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Melia Cohiba ★★★★★ Havana

  Hotel Melia Cohiba ★★★★★ Havana

  Amplasat in Vedado, un district modern in Havana, langa mare, la doar 50 m de faimosul Malecon, hotelul Melia Cohiba este specializat pe servicii pentru conferinte. Hotelul dispune de aer conditionat, are vederi spectaculoase la mare si spre oras si este confortabil, elegant, avand un design modern cu marmura cubaneza.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Occidental Miramar ★★★★ Havana

  Hotel Occidental Miramar ★★★★ Havana

  Privind spre mare si in inima zonei rezidentiale luxoase Miramar, la 10 minute de Havana, acest hotel este perfect pentru cei ce cauta ambianta linistita a Cubei cu servicii personalizate. Occidental Miramar este perfect pentru calatorii de afaceri, vacante si luni de miere romantice.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Roc Presidente ★★★★ Havana

  Hotel Roc Presidente ★★★★ Havana

  In interiorul hotelului Roc Presidente sunt expuse peste 400 de lucrari de arta. Turistii cazati in acest hotel vor putea admira muzeul din receptie, se vor relaxa la piscina si vor merge in excursii interesante la Pinar del Río, Varadero, Santa María del Mar. Roc Presidente este un hotel in care turistii vor aprecia virtutile Havanei, marea capitala coloniala a Cubei.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Secrets Wild Orchid ★★★★★ Montego Bay

  Hotel Secrets Wild Orchid ★★★★★ Montego Bay

  Hotelul Secrets Wild Orchid Montego Bay este unul de lux All Inclusive si este amplasat pe o plaja privata in Montego Bay, in apropiere de terminalul de pasagere, plaja Doctor’s Cave si sanctuarul Rocklands Bird. Atractii in zona sunt si parcul marin Montego Bay si bazarul cu articole lucrate manual.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Secrets St. James Montego Bay ★★★★★ Montego Bay

  Hotel Secrets St. James Montego Bay ★★★★★ Montego Bay

  Situat pe plaja in Montego Bay, hotelul Secrets St. James Montego Bay este in apropierea terminalului de pasagere, a plajei Doctor’s Cave si a sanctuarului Rocklands Bird. Atractiile din imprejurimi includ parcul marin Montego Bay si bazarul cu articole lucrate manual.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Iberostar Grand Hotel Rose Hall ★★★★★ Montego Bay

  Iberostar Grand Hotel Rose Hall ★★★★★ Montego Bay

  Complexul Iberostar Grand Hotel Rose Hall este construit in stil colonial si are o ambienta eleganta fiind localizat la numai 20 de minute de aeroportul din Montego Bay. Atractiile din zona cuprind The Shoppes at Rose Hall si White Witch of Rose Hall Golf Course.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Rose Hall Beach ★★★★★ Montego Bay

  Hotel Iberostar Rose Hall Beach ★★★★★ Montego Bay

  Hotelul Iberostar Rose Hall Beach este un hotel de 5 stele All Inclusive si este alegerea perfecta pentru cei ce vor sa experimenteze o vacanta de neuitat in familie sau in cuplu. Turistii cazati in acest hotel se pot relaxa, face sport si se pot bucura de noptile pline de muzica si dans. Amplasarea in apropierea centrului orasului Rose Hall permite turistilor sa cunoasca stilul de viata traditional jamaican si sa se bucure de divertismentul oferit de acest oras.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Rose Hall Suites ★★★★★ Montego Bay

  Hotel Iberostar Rose Hall Suites ★★★★★ Montego Bay

  Hotelul Iberostar Rose Hall Suites ofera servicii personalizate si este prima alegere pentru vacante in familie, escapade romantice sau grupuri ce calatoresc in Jamaica. Camerele hotelului sunt spatioase si au vederi spectaculoase la mare. Hotelul se afla in apropierea zonei urbane Rose Hall, iar turistii pot experimenta stilul traditional jamaican si tot ceea ce are insula de oferit.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Palladium Jamaica Resort & Spa ★★★★★ Montego Bay

  Hotel Grand Palladium Jamaica Resort & Spa ★★★★★ Montego Bay

  Complexul modern este amplasat pe frumoasa coasta nordica, langa plaja si detine una dintre cele mai spectaculoase piscine din Jamaica. Turistii cazati in acest hotel se pot aventura intr-o mare varietate de activitati acvatice. Acest nou resort are un design modern si facilitati de lux ce sunt in perfecta amonie cu imprejurimile naturale spectaculoase.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Palladium Lady Hamilton ★★★★★ Montego Bay

  Hotel Grand Palladium Lady Hamilton ★★★★★ Montego Bay

  Complexul modern este amplasat pe frumoasa coasta nordica, langa plaja si detine una dintre cele mai spectaculoase piscine din Jamaica. Turistii cazati in acest hotel se pot aventura intr-o mare varietate de activitati acvatice. Acest nou resort are un design modern si facilitati de lux ce sunt in perfecta amonie cu imprejurimile naturale spectaculoase.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Luxury Bahia Principe Runaway Bay ★★★★★ Runaway Bay

  Hotel Luxury Bahia Principe Runaway Bay ★★★★★ Runaway Bay

  Construit intr-un frumos stil victorian, hotelul Luxury Bahia Principe Runaway Bay este situat pe o splendida plaja privata, la 50 de minute de aeroportul din Montego Bay si la 30 de minute de Ocho Rios.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Bahia Principe Jamaica ★★★★★ - Runaway Bay

  Hotel Grand Bahia Principe Jamaica ★★★★★ - Runaway Bay

  Construit intr-un frumos stil victorian, hotelul Grand Bahia Principe Jamaica este situat pe o splendida plaja privata, la 50 de minute de aeroportul din Montego Bay si la 30 de minute de Ocho Rios.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel The Royal Suites Turquesa by Palladium ★★★★★ Luxury - Punta Cana

  Hotel The Royal Suites Turquesa by Palladium ★★★★★ Luxury - Punta Cana

  Amenajat si destinat exclusiv adultilor, hotelul The Royal Sites Turquesa, care apartine complexului Palladium ofera doua dintre cele mai bune lumi: serviciile private si personalizate pentru micul resort VIP si accesul nelimitat la serviciile diversificate si disponibile la oricare dintre cele 3 statiuni localizate in cadrul complexului turistic de 5*: Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino 5*, Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa. Hotelul intruchipeaza un nou concept de lux si exclusivitate, care acorda prioritatea chiar si celor mai mici detalii.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Palladium Punta Cana Resort and Spa ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Grand Palladium Punta Cana Resort and Spa ★★★★★ Punta Cana

  Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa este situate intr-un loc exceptional chiar langa malul marii, pe bine-cunoscuta plaja Bavaro. Aceasta este construita pe un loc de 320000 de metrii patrati, in vecinatate cu Grand Palladium Palace Resort, Spa & Casino si Grand Palladium Bavaro Resort & Spa, fiind inconjurata de o plantatie de cocos si de o exuberanta vegetatie tropicala. Oaspetii pot folosi toate facilitatile oferite de Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino si Grand Palladium Bávaro Resort & Spa.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino 5* este amplasat intr-un loc exceptional pe malul marii pe cunoscuta plaja Bavaro.Acesta este construit pe o suprafata de 320,000 metrii patrati , in vecinatatea Grand Palladium Bávaro Resort & Spa si Fiesta Beach Resort & Spa si este inconjurat de o plantatie de nuci de cocos si o exuberanta vegetatie tropicala. Turistii dispun de toate facilitatiile Grand Palladium Palace Resort Spa & Casino si Grand Palladium Bávaro Resort & Spa.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Palladium Kantenah - Colonial Resort & Spa ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Grand Palladium Kantenah - Colonial Resort & Spa ★★★★★ Riviera Maya

  Acest eco-hotel luxos are o vegetatie tropicala luxurianta si este construit pe suprafata de 700 000 m2 care are acces direct la plaja cu nisip alb “Kantenah” cu o iesire la plaja de 800 de metri. O spatiere placuta si atractia pentru plimbari in natura imbie turisti la plimbari. Complexul detine de asemenea un Spa ultramodern de aprope 6000 m2 care este echipata cu instalatii avansate si ofera oaspetilor sai o larga varietate de terapii si servicii. Clientii pot sa foloseasca de asemenea si serviciile Grand Palladium Kantenah Resort & Spa, Grand Palladium Colonial Grand Palladium White Sand Resort & Spa si Grand Palladium Riviera Resort & Spa , facand exceptie cele ale The Royal Suites Yucatan care sunt exclusive.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel ClubHotel Riu Tequila ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel ClubHotel Riu Tequila ★★★★★ Riviera Maya

  ClubHotel Riu Tequila (All Inclusive 24h), localizat la 3 km de faimoasa Playa del Carmen, Mexic, este inconjurat de o gradina de palmieri. Fiind aproape de plaja, este este locul perfect pentru a petrece vacante minunate cu familia, in cuplu sau cu prietenii. Desi zona Playa del Carmen este vizitata frecvent de o multime de turisti, Riu Tequila ofera toate facilitatile pentru a va bucura de cea mai relaxanta atmsofera in timpul sederii dumneavoastra.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Palace Peninsula ★★★★★ Cancun

  Hotel Riu Palace Peninsula ★★★★★ Cancun

  Hotelul este localizat in inima uneia dintre cele mai turistice destinatii din Mexic, Cancun. Este situat pe o minunata plaja cu nisip alb, inconjurata de vegetatie tropicala. In imprejurumile Cancunului exista spatii naturale si plaje de vis. Fantasticele ruine maiase de la Chichen Itza sau Isla Mujeres recunoscuta pentru testoasele impresionante sunt 2 dintre principalele atractii din zona. O vizita la diferitele muzee ce prezinta istoria acestei regiuni sau privelistea minunata a orasului si a coastei vazute din cel mai inalt turn sunt doar inceputul unei vacante de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Caribe ★★★★★ Cancun

  Hotel Riu Caribe ★★★★★ Cancun

  Hotelul Riu Caribe este localizat in zona Cancun, Mexic, pe o plaja cu ape turcoaz si nisipuri fine. Fiind chiar in apropierea Playa de Cancun, acest complex ofera privelisti uimitoare si o locatie perfecta pentru a practica diferite activitati si sporturi acvatice.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Cancun ★★★★★ Cancun

  Hotel Riu Cancun ★★★★★ Cancun

  Situat in partea de nord a Cancunului, Mexic, Hotelul Riu Cancun este o locatie potrivita familiilor, inconjurat de palmieri si ape turcoaz. In apropiere se afla centrul comercial Plaza Caracol, iar Centru de Conferinte Cancun este situat la 200 m de hotel. Feribotul spre Isla Mujeres si piata Forum se gasesc ambele la 600 m, centrul Cancunului este la 9 km departare, iar aeroportul international din Cancun la 23 km.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Paradisus Cancun ★★★★★ Cancun

  Hotel Paradisus Cancun ★★★★★ Cancun

  Perfect pozitionat pe minunatele plaje din Cancun, acest hotel ofera locatia perfecta pentru vacanta ta de evadare. Paradisus Cancun este o sansa de a experimenta uimitoarea frumusete ce a facut din Cancun o destinatie internationala prin comfortul unui hotel de lux cu cele mai inalte standarde de excelenta. Cu camere luxoase, spatioase si elegant decorate, Hotelul Paradisus Cancun se afla la mai putin de 15 minute de aeroport.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Paraiso Lindo ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Iberostar Paraiso Lindo ★★★★★ Riviera Maya

  Iberostar Paraiso Lindo este un luxos si elegant hotel de pe Riviera Maya. Localizat chiar pe plaja, intre Cancun si Playa del Carmen, aceasta locatie de 5 stele are o minunata arhitectura traditionala. Cele mai bune servicii si o gastronomie deosebita fac din acest hotel cea mai buna alegere pentru o vacanta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Grand Paraiso ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Iberostar Grand Paraiso ★★★★★ Riviera Maya

  Iberostar Grand Hotel Paraiso All Inclusive este situat pe o plaja privata, in apropiere de Playa Paraiso si Plaja Maroma. O alta atractie din zone este Tres Rios Ecopark. In inima Rivierei Maya si la cateva mile de Cancun, Playa del Carmen, Tulum si insula Cozumel, acest hotel reprezinta destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Palladium White Sand Resort & Spa ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Grand Palladium White Sand Resort & Spa ★★★★★ Riviera Maya

  Grand Palladium White Sand Resort & Spa este construit pe o proprietate de peste 121 ha, chiar pe malul mării şi în apropierea unei superbe zone de acces la plajă. Este situat la numai 20 de minute de Playa del Carmen şi la 7 minute de satul Akumal. Este important de ştiut că acest complex a fost construit respectând flora şi fauna din zonă, cu toate clădirile încadrate în mediul natural. Designul este un exemplu al modului în care cele mai moderne şi luxoase facilităţi pot fi construite în perfectă armonie cu mediul natural al zonei.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barceló Maya Palace Deluxe ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Barceló Maya Palace Deluxe ★★★★★ Riviera Maya

  Situat pe cea mai buna plaja din Riviera Maya, hotelul Barcelo Maya Palace este un hotel confortabil si de lux. Hotelul este inspirat din arhitectura in stil colonial, cu un mediu natural spectaculos si o serie de piscine. La sfarsitul zilei daca va decideti sa mergeti la cele doua bufete situate la mare, este posibil sa aveti parte de un moment de fericire.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Blue Bay Grand Esmeralda ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Blue Bay Grand Esmeralda ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Blue Bay Grand Esmeralda 5* este situat intr-o zona privilegiata in Playa del Carmen, intre plajele cu apa turcoaz, nisip fin si locatii de interes arheologic. Inconjurat de jungla si mangrove si cu o priveliste minunata asupra plajei private, acest complex combina detaliile traditionale elegante cu un design contemporan.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Grand Sirenis Riviera Maya Resort and Spa ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Grand Sirenis Riviera Maya Resort and Spa ★★★★★ Riviera Maya

  Situat intr-o zona privilegiata, Akumai, cunoscuta pentru arhitectura sa spectaculoasa, amintind de cladirile antice Mayase. Edificiile moderne si decorul minimalist se integreaza perfect cu vegetatia luxurianta a gradinilor naturale pline cu plante specifice zonei. Intr-un cadru fascinant , vacanta dumneavoastra poate semana cu un vis.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Paraíso Maya ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Iberostar Paraíso Maya ★★★★★ Riviera Maya

  Localizat pe o minunata plaja cu nisip alb in Playa Paraiso, intre Cancun si Playa del Carmen, langa hotelul Iberostar Paraiso Lindo si la mai putin de 30 minute de aeroportul international Cancun. Iberostar Paraiso Maya este conceput pentru a implini orice dorinte, de la camere spatioase pana la un serviciu ireprosabil de concierge si orice activitate imaginabila, divertisment, bauturi si cine minunate.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Royal Suites Yucatan ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Royal Suites Yucatan ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Royal Suites Yucatan 5* este localizat intr-o zona exclusiva in cadrul Grand Palladium Resorts pe Riviera Maya. Destinate exclusiv adultilor, apartamentele regale ofera oaspetilor un nou concept de lux si exclusivitate. Relaxeaza-te si elibereaza-te de orice griji, savurand o bautura exotica pe plaja. La scurta distanta cu masina sunt disponibile tururi cu ghid la Chichén Itzá si crovul albastru din Sammulá.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Royal Hideaway Playacar ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Royal Hideaway Playacar ★★★★★ Riviera Maya

  Multumita arhitecturii si stilului elegant, hotelul Royal Hideaway Playcar devine referinta de inspiratie si odihna din Mexicul Carabian. Cladirea principala este conectata cu restul vilelor printr-un sistem de cascade, rauri si fantani, care fac acest hotel un loc izolat de restul lumii, ideal pentru odihna. Serviciile noastre meticuloase ne fac sa ne deconectam de zgomot si ne fac sa avem o vacanta minunata. Royal Hideaway Playcar iese in evidenta prin designul architectonic elegant si rafinat, facandu-l un loc perfect pentru a uita de griji sis a va relaxati inconjurati de lux.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Yucatan ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Riu Yucatan ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Riu Yucatan 5* (all inclusive 24h) se afla la 3 km de Playa del Cramen, pe o frumoasa plaja cu nisip alb si ape turcoaz. Playa del Carmen, una dintre cele mai frumoase plaje din lume, este o destinatie plina de surprize si locuri pe care sa le vizitezi si sa le descoperi. Principalele atractii sunt reprezentate de spectaculoasele piramide si ruinele maiase, Rezervatia Biosferei de la Sian Ka’an, Gradina Zoologica Crococum, Gradina Botanica. In zona Playa del Carmen exista o minunata viata de noapte cu baruri, discoteci sau restaurante cu o excelenta gastronomie, cafenele si terase pe plaja.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Carabela Bávaro ★★★★ Punta Cana

  Hotel Carabela Bávaro ★★★★ Punta Cana

  Carabela Bavaro Beach Hotel Resort & Casino este un hotel de patru stele situat în frumoasa plajă cu nisip alb, Punta Cana, pe coasta de sud-est a Republicii Dominicane. Hotel are acces direct la Cortecito, un mall mic în care se găsesc suveniruri, buticuri, baruri, restaurante şi chiar şi internet cafe si farmacie. Hotelul oferă un regim ALL INCLUSIVE, în cadrul cărora se oferă urmatoarele: Mic-dejun, prânz şi cină în regim bufet, patru restaurante a la carte, cină cu băuturi alcoolice locale incluse până la miezul nopţii. Activităţile de zi cu zi, inclusiv tenis, aerobic, cursuri de dans, sporturile non-motorizate de apă şi multe altele. Pentru a descoperi toate acestea şi mai multe, va așteptăm 365 zile aici cu zile însorite, palmieri si multă voie bună ca să vă puteți bucura de vacanța dumneavoastră.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barceló Dominican Beach ★★★★ Punta Cana

  Hotel Barceló Dominican Beach ★★★★ Punta Cana

  Hotelul Barcelo Dominican Beach va fi un paradis pentru orice calator, este înconjurat de copaci verzi şi palmieri luxurianti. Este, probabil, cea mai apropiată asemanare cu paradisul. Barcelo Dominican Beach are servicii all inclusive 24 ore pe zi, ce întăresc acest Eden, conceput pentru o relaxare totala.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barceló Bávaro Palace Deluxe ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Barceló Bávaro Palace Deluxe ★★★★★ Punta Cana

  Acesta este un hotel recent deschis, situat într-una dintre cele mai bune plaje din lume fiind unul dintre cele mai splendide hoteluri din reteaua Barcelo Bavaro. Prin urmare, acest complex oferă un program impresionant de activităţi, atât ziua cat şi noaptea pentru vizitatori. Astfel se poate remarca păsările acvatice, cu un repertoriu care include polo pe apă, caiac, windsurfing. Barcelo Bavaro Palace Deluxe va va face sa simtiti ca acest palat cu o vedere imposibila este casa la care ati visat mereu.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barcelo Bavaro Beach ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Barcelo Bavaro Beach ★★★★★ Punta Cana

  În mijlocul Caraibelor, se afla una dintre cele mai bune plaje de calitate din lume, cu nisip fin, ape cristaline si cu o vegetaţie exuberantă. Inconjurata de reciful de corali, plaja devine o piscina naturala cu apa cristalina. Hotelul este situat in Barcelo Bavaro Beach Resort intr-un complex plaja si numai la 5 km de Aeroportul Internaţional Punta Cana şi la 3 ore de Las Americas- Aeroportul Internaţional din Santo Domingo.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Club Hotel Riu Bambu ★★★★★ Punta Cana

  Club Hotel Riu Bambu ★★★★★ Punta Cana

  ClubHotel Riu Bambu este localizat in Punta Cana, Republica Dominicana, perfect pentru a petrece o vacanta de vis si pentru a fi intotdeauna inconjurat de comfort in mijlocul unui spatiu verde tropical. Hotelul are avantajul de a fi situat chiar pe plaja Arena Gorda, una dintre cele mai frumoase plaje din Republica Dominicana, cu nisip alb fin si ape turcoaz. Daca vrei sa ai o vacanta relaxanta, acest complex reprezinta solutia perfecta.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Bavaro ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Iberostar Bavaro ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Iberostar Bavaro este situat intre gradinile tropicale si incredibila Playa Bavaro, o plaja uimitoare cu nisipuri albe fine si ape turcoaz. Localizat la aprox. 20 km de aeroportul international din Punta Cana, Iberostar Bavaro face parte din grupul Iberostar, compus din 4 hoteluri in Playa Bavaro.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Grand Hotel Bavaro ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Iberostar Grand Hotel Bavaro ★★★★★ Punta Cana

  Resortul de lux Iberostar Grand Hotel Bavaro 5* , al renumitului grup hotelier Iberostar este amplasat direct pe incredibila plaja lunga de cativa kilometri din Bavaro. Aeroportul din Punta Cana se afla la o distanta de cca 35 minute. Hotelul se adreseaza adultilor si este considerat a fi unul emblematic pentru lantul Iberostar in Republica Dominicana. Ambianta originala si dotarea luxoasa reprezinta garantia pentru un concediu de neuitat. De solicitarile si starea de bine ale oaspetilor se ocupa serviciile de concierge si room service.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Meliá Caribe Tropical ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Meliá Caribe Tropical ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul este localizat la doar câteva minute de Punta Cana, Melia Caribe Tropical devind un exemplu clar de modul în care modernitatea poate fi integrată în natură. Cu peste o duzină de restaurante, un teren de golf cu standarde internaţionale şi o serie de activitati a petrecerii timpului liber şi a sportului pentru tineri şi bătrâni, nu e de mirare că, chiar tema Familiei Flintstone are spaţiu propriu în hotel, şi este cota maxima dispusa pentru toţi cei care doresc să trăiasca concediu cel mai bine.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Sirenis Punta Cana Resort Aquagames and Casino ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Sirenis Punta Cana Resort Aquagames and Casino ★★★★★ Punta Cana

  Resort Hotel este format din: Sirenis Cocotal Beach Resort Casino & Spa si Tropicale Sirenis Casino Suites & Spa. Complexul este situat pe plaja Bavaro cu una dintre cele mai frumoase livezi de nuci de cocos din Caraibe, cu o plajă virgină de peste 400 de metri în partea de nord de Punta Cana. Dispune de o capacitate de 816 camere dotate pentru clienti.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Palace Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Riu Palace Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Localizat pe plaja Arena Gorda, Hotelul Riu Palace Punta Cana este inconjurat de o gradina de palmieri, unde te poti bucura de lux si de cea mai buna calitate a serviciilor. Hotelul face parte din complexul ce include si Hotel Riu Palace Macao, Riu Palace Bavaro, ClubHotel Riu Bambu, Hotel Riu Bambu. Punta Cana este situata in partea de sud-est a Republicii Dominicane. Cateva dintre cele mai bune plaje din lume pot fi intalnite aici, cu nisipuri albe fine, ape turcoaz si palmieri.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Palace Macao ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Riu Palace Macao ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Riu Palace Macao este un complex impresionant de 5 stele, localizat in orasul Punta Cana, Republica Dominicana. Elegantul hotel Riu Palace Macao 5*, al renumitului grup hotelier Riu este situat in mijlocul unui vast areal de palmieri, direct pe plaja cu nisip alb si fin "Playa de Arena Gorda". Distanta pana la aeroportul din Punta Cana se strabate in circa 25 minute cu masina. Este un hotel destinat doar adultilor si se afla in complexul Riu, invecinandu-se cu Riu Palace Punta Cana, Riu Bambu si Riu Naiboa.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Palace Bávaro ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Riu Palace Bávaro ★★★★★ Punta Cana

  Hotelul Riu Palace Bavaro este cel mai nou hotel Riu situate pe plaja Arena Gorda in Punta Cana, Republica Dominicana. Este un loc perfect pentru familii, cupluri sau prieteni care sa se bucure de inalta calitate a serviciilor oferite, de comfortul pe care il ofera un hotel Riu si de plajele acestei minunate destinatii din Caraibe.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Naiboa ★★★★ Punta Cana

  Hotel Riu Naiboa ★★★★ Punta Cana

  Situat in Punta Cana, Republica Dominicana, hotelul Riu Naiboa este perfect pentru o vacanta relaxanta . Hotelul este inconjurat de gradini tropicale luxuriante si ofera o gama completa de restaurante, baruri si terase.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Paradisus Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Paradisus Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Este imposibil să nu admiri frumuseţea acestui hotel al cărui finete este arhitectura, tipic unei clădiri luate parca din acele poveşti care apar într-un teritoriu imposibil de exotic, depasit doar de decor unic pe care-l înconjoară, cu o formă de vegetaţie luxuriantă, orizonturi cristaline şi plaje de neuitat. Situat pe plaja Bavaro, Paradisus Punta Cana este echivalentul pământesc cu o muscatura de fericire.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Playacar ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Riu Playacar ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Riu Playacar este pozitionat direct pe plaja cu nisip alb a Caraibelor, la numai 3 km distanta de centru statiunii Playa del Carmen si 55 de km de aeroportul din Cancun, fiind o destinatie ideala pentru cei ce cauta relaxarea. In imediata vecinatate exista inca 2 hoteluri: Riu Palace, precum si celebrele resorturi Riu Yucatan si Riu Tequila. Hotelul este alcatuit dintr-o cladire principala si mai multe bungalow-uri pe 2 nivele si este inconjurat de o gradina tropicala cu palmieri, cu o suprafata de 16000 m2.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Palace Riviera Maya ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Riu Palace Riviera Maya ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Riu Palace Riviera Maya a fost construit de-a lungul unei fasii spectaculoase de nisip alb pe plaja din Playacar, Mexic si este situate la doar 2,5 km de Playa del Carmen inconjurata de palmieri tropicali si la 5 minute de centrul orasului. Acest luxos hotel este total pregatit pentru turisti. Camerele sunt spatioase si comfortabile cu cele mai bune privelisti si gradini de 35000 m2 ce te fac sa te simti ca intr-o atmosfera tropicala inconjurat de palmieri, nisipuri albe si ape turcoaz.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Palace México ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Riu Palace México ★★★★★ Riviera Maya

  Situat chiar pe plaja si la 3 km de Playa del Carmen, Mexic, elegantul Hotel Riu Palace Mexico a fost decorat in stilul traditional al mosiilor mexicane. In inima Caraibelor Mexicane vei gasi Playa del Carmen, una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Desi este chiar tentant, este gresit sa crezi ca totul se rezuma la nisipul alb si la ape turcoaz. Aceasta destinatie este plina de surprize si locuri pe care sa le vizitezi si sa le descoperi, incepand cu spectaculoasele piramide si ruinele maiase si pana la Rezervatia Biosferei de la Sian Ka’an.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Riu Lupita ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Riu Lupita ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Riu Lupita 5* este localizat in peninsula Yucatan, la 2 km de Playa del Carmen si la 50 de km de aeroportul din Cancun. Hotelul se afla la o distanta de 3,5 km de plaja, insa transportul este oferit gratuit pentru oaspetii resortului.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Paradisus Playa del Carmen La Perla ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Paradisus Playa del Carmen La Perla ★★★★★ Riviera Maya

  Situat intr-un mic golf, Paradisus Playa del Carmen La Perla este un hotel de lux doar pentru adulti. Situat la 45 de minute distanta de Aeroportul International Cancun si la o distanta de mers pe jos la plaje fantastice si la atractii cum sunt: 5th Avenue din Playa del Carmen,Xcaret, Akumal si Xel-Ha. Acest magnific hotel este situat langa celebrele situri arheologice Maya Tulum, Coba si Chichen Itza.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda ★★★★★ Riviera Maya

  Localizat intr-un mic golf, Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda este un hotel de adulti, printre cele mai luxoase de pe riviera mexicana. Situat la 45 minute de Aeroportul Internaţional Cancun şi la o distanţă de mers pe jos de plaje fantastice şi atracţii, cum ar fi 5th Avenue din Playa delCarmen, Xcaret, Akumal si Xel-Ha. Acest magnific hotel este situat langa celebrele situri arheologice Maya Tulum, Coba si Chichen Itza.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Occidental Grand Xcaret ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Occidental Grand Xcaret ★★★★★ Riviera Maya

  Nicio persoană care vizitează Hotelul Occidental Grand Xcaret 5* nu o să uite oferta diversificată şi mediul excepţional. Hotelul este localizat în Riviera Maya, şi este foarte aproape de Parcul Natural Xcaret, unele ruine maiaşe şi de o pădure tropicală. Nu este uşor sa uiţi rîul subteran care îl traversează. Oricum, stresul şi problemele zilnice sunt uşor de uitat.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barceló Maya Caribe ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Barceló Maya Caribe ★★★★★ Riviera Maya

  Printre alte virtuti, mayasii au fost cunoscuti pentru a fi buni arhitecti…In onoarea și dupa invataturile lor Barceló Maya Beach Resort este localizat intr-un exuberant parc natural. Este un complex unic , alcatuit din 5 hoteluri. Barceló Maya Beach & Caribe sunt doua capodopere de cinci stele.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Occidental Allegro Playacar ★★★★ Riviera Maya

  Hotel Occidental Allegro Playacar ★★★★ Riviera Maya

  În Playa del Carmen, acel magnific loc dintr-o imagine impresionistă, cu cel mai alb nisip şi cea mai albastră apă cu tonalităţi de turcoaz, acolo este construit hotelul Occidental Allegro Playacar 4*. Mai mult decât atât, a fost construit în stilul polinezian şi datorită excelentei sale locaţii, acest hotel ne conduce către Tropic, datorită locuitorilor lui. Respiraţia în acest mediu de lux nu este un privilegiu, ci un drept.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Iberostar Quetzal ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Iberostar Quetzal ★★★★★ Riviera Maya

  Hotelul Iberostar Quetzal este situat la doar 5 minute cu masina de centrul orasului Playa del Carmen, pe Riviera Maya. Localizat chiar pe plaja, hotelul este un tribut pentru cultura mayasa. Acest resort combina cultura traditionala cu luxul, creand un loc ideal pentru o vacanta in familie. Ruinele mayase din zona Playa del Carmen pe Riviera Maya, ofera oaspetilor locatia perfecta pentru relaxare si totodata o lume unica necunoscuta de multi.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Occidental Grand Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Hotel Occidental Grand Punta Cana ★★★★★ Punta Cana

  Occidental Grand Punta Cana este un hotel proiectat pentru vizitator să descopere Insulele Caraibe în timp ce se simt astfel, la domiciliu. Nu doar ca veti avea acces privilegiat la plaje de niste culori imposibile, dar şi apa este turcoaz si hotelul este înconjurat de palmieri falnici ce iti sugereaza ca participi la crearea unui vis. Interiorul acestui complex magnific este conceput ca un impresionant loc de divertisment, inclusiv faimosul său Disco Mangu, considerat cel mai distractiv din întreaga zonă si o oportunitate de a extinde petrecerea până în zori. Rasaritul de soare în Caraibe nu este un răsărit de soare oarecare ci unul special in interiorul acestui hotel.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barceló Punta Cana ★★★★ Sup - Punta Cana

  Hotel Barceló Punta Cana ★★★★ Sup - Punta Cana

  Situat în Punta Cana, un loc care insusi numele său sugerează un cadru magic, Barcelo Punta Cana este un hotel special conceput pentru familii şi cupluri pentru a petrece o vacanta de neuitat. Cele cateva campuri de golf din zonă, cluburile sale, săli de jocuri de noroc, teatre şi decor in stil Caraibian concepute toate pentru ca dumneavoastra sa puteti trai acest vis in Punta Cana.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Barceló Maya Tropical ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Barceló Maya Tropical ★★★★★ Riviera Maya

  Barcelo Maya Colonial si Barcelo Maya Tropical, amandoua de 5 stele, impreuna cu alte 2 hoteluri completeaza magnificul complex Barcelo Maya Beach Resort. Amandoua formeaza spatiul perfect pentru cele 2 culturi : frumusetea si armonia Maya cu o excelenta servire si atentie. Cele 2 hoteluri se aseamana foarte mult dar fiecare are personalitatea sa.

  Incepand de la €

  Detalii
 • Hotel Valentin Imperial Maya ★★★★★ Riviera Maya

  Hotel Valentin Imperial Maya ★★★★★ Riviera Maya

  Vederi maiestuoase la mare, apartamente decorate in stil colonial, in tonuri calde cu o atmosfera excelenta, piscine, laguna, SPA, si desigur toate incluse pentru adulti. Poate numele hotelului vine de la cea mai celebrata sarbatoare a tuturor indragostitilor. In afara de aceasta, in restaurante veti gusta preparate gatite de bucatari cu renume international. Hotelul Valentin Imperial Maya este un hotel minunat, unde toate visele toate pot deveni realitate. Este o statiune de lux All Included, doar pentru adulti.

  Incepand de la €

  Detalii

Sejururi

Nu exista nici o oferta.